torsdag 17 oktober 2013

Behandlad

Blev ett akut läkarbesök imorse efter samtal med syster C.  Doktorn ville nog gärna lägga in mig och ge ect men krånglade inte när jag vägrade.  Sedan tänkte hon att jag kanske har för hög dos Abilify så jag ska ta ett blodprov imorgon.  Dessutom blir det ett tillskott av Edronax (antidepressiv som går på noradrenalinet)  och en kort dunderkur med Stesolid. Jaja, jag ser det mest som att det gäller att hålla sig flytande tills det vänder. 

Mest vill jag sova bort större delen av tiden och äta resten.  Igår blev det tre hekto godis raskt åtföljt av en massa pasta i creme fraiche-sås, vågen swischar uppåt men jag har svårt att hejda mig.  Det är förjävligt att få saker ångestdämpar så bra som mat. 

Godnatt.

4 kommentarer:

 1. Hoppas det vänder snart och att du klarar dig under tiden!

  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära du! Jag fortsätter simma...

   Kram!

   Radera
 2. Oj vart tog DU vägen då? Hoppas medicinerna verkar som de ska. Har du fått ect tidigare? Gosa där under filten du - det får man göra i tråkiga tider.......
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kombinationen stressande resa och oktober är inte helt optimalt för min del... Men jag kan åtminstone vara nöjd över att jag inte väntade för länge med att be om hjälp. Jag fick ect runt 2006-2007. Väldigt snabb effekt, nästan magiskt, tyvärr gick den över lika snabbt.

   Förutom mitt mysiga sängtäcke så har jag en fleeceponcho att gå runt i - passar perfekt just nu.

   Kram!

   Radera