fredag 25 oktober 2013

Syslöjd

Det var lite småjobbigt igår kväll, men jag pratade en stund med Mannen och det kändes bättre. Framför allt är det osäkerheten som plågar mig - vad ska jag få för mig att göra härnäst?

Det omedelbara svaret som kom var att efter tre timmars sömn så gick jag upp, tog en kopp kaffe och satte igång med ett syprojekt. Jag syr i princip aldrig och symaskinen samlar damm eftersom jag aldrig kommer ihåg hur man trär i trådarna. Normalt skulle jag känna ett ganska rejält motstånd mot ens åsynen av en fingerborg, men plötsligt gick det hur smidigt som helst att sy för hand och en klänning med för påsig urringning var fixad på ett kick. Jag är belåten och ignorerar aktivt alla varningsklockor.


4 kommentarer:

 1. Åh, sy är något jag verkligen tycker om att göra, egentligen. Det är svårt att faktiskt komma till skott, dock...

  Jag hoppas du får en så bra dag som möjligt!
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du gillar att sy så hoppas jag du kommer dig för någon dag, det är kul att vara kreativ.

   Tack och detsamma!
   Kram!

   Radera
 2. Tur att du har mannen! Tur för oss alla att vi har någon...... om vi nu har det. Plus i kanten för skapat mtrl..........det BLEV något av oron.....!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, stor tur för alla som har någon! Jag har kramat extra mycket på Mannen ikväll. Och visst är det kul när man får något gjort som lika gärna hade kunnat blivit liggandes.

   Kram!

   Radera