söndag 27 oktober 2013

Snart

Äppelpajen är färdig men jag tror jag väntar en stund med att äta den. Insåg just att det jag framför allt längtade efter var doften! Dricker kaffe istället, och det är väl helt fel antar jag men jag tänker ändå inte lägga mig just precis nu.

Tidsomställning om några minuter, fast nästan allt sköter ju sig själv numera. Datorn, mobilen, vi har radiostyrda klockor på väggarna (det finns väldigt många klockor hos oss av outgrundlig anledning, bekvämlighet antar jag, du ska inte ens behöva lyfta på armen och titta på armbandsuret).

Tur att man skummar lokaltidningen med jämna mellanrum. Fick just veta att våra busskort med värdeladdning har ett (osynligt) bäst-före-datum och sedan måste bytas ut. Har aldrig sagts något om det förut. Man kunde nu gå in på Skånetrafikens hemsida och kolla sitt kort, och mycket riktigt är mitt nu ogiltigt! Så på måndag får jag masa mig ner till stationen och få det utbytt. Jag stör mig på bristande information, det kan ju inte vara något de helt plötsligt har kommit på.

Äh, jag bara babblar i brist på bättre sysselsättning. Skulle vilja skriva om något meningsfullt men tankarna hoppar och jag känner mig helt enkelt inte tillräckligt seriös. Nu postar jag detta medan det fortfarande är sommartid...

2 kommentarer:

 1. Bakar du äppelkaka mitt i natten gumman? Hur som så är ju äppelkaka alltid en höjdare. Måste kolla mitt kort också..... om de har samma grej på länstrafiken här.....en liten chock fast det var väl starkt uttryckt kanske :) men man vill ju inte förlora några pengar. Jag tycker att man får skriva om vad man vill....... vad man känner för och som ligger kring hjärtat och skvalpar typ. nu äre vintertid :)
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja något måste man ju göra när man inte vill sova och jag tyckte att äppelpaj var tillräckligt harmlöst. ;) Angående busskortet så hade det varit irriterande om man stått där och inte fått åka med, de tar ju inte längre kontanter på bussarna och sms-biljetter är något nytt system där man ska registrera sig innan med bankkonto eller något i den stilen, jag har inte satt mig in i det. Nåja, nu fick jag ju veta det i tid så jag hinner fixa det innan jag behöver kortet.

   Ja, visst får man skriva om vad man vill, jag läser själv gärna om folks funderingar om lökhackande och katter och allt vad det kan vara. :)

   Ja nu är det vinter!
   Kram!

   Radera