torsdag 31 mars 2011

Snigelfartränder

Dagen svalnar mot kvällen, eller den var rätt sval redan, sval, blåsig och regnig. Jag har inte tagit mig ut och tror jag hoppar över det faktiskt. Det är lite trist, jag hade kunnat tänka mig att gå på stan, men eftersom jag ansvarsfullt (har väl sett på Lyxfällan... ;)) bestämt mig för att inte shoppa så mycket mer resten av månaden så faller den planen. Bara en nyttig promenad intresserar mig inte.

Känner en viss förundran, förutom rastlösheten och de gamla trötta självskadetankarna mår jag rätt bra när jag är så här sysslolös. En viss balans som rubbas så lätt när det blir mer action. Tror jag avstår från en familjemedlems födelsedagskalas på söndag, inte för att jag ogillar någon utan bara för att det blir lite för mycket liv och rörelse, och i en annan stad dessutom så jag kan inte gå hem.

Någon sorts press känner jag att rättfärdiga mig, att jag inte flänger runt och gör tusen saker som alla andra, att jag inte är aktiv och ansvarsfull. Men vad finns det att säga annat än att nej, jag klarade inte av det, inte i längden. Så är det.

4 kommentarer:

  1. Jag tycker verkligen du är ansvarsfull som tar hand om DIG!
    Kram Pia.

    SvaraRadera
  2. Pia - tack. Jag tycker nog att man måste ta hand om andra också. Men jag bryr mig om mina barn och Mannen, det är väl alltid något.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Fortsätt ta hand om dig. Om du inte orkar åka iväg, så är det helt okej. Det viktigaste just nu är ju att du får ta igen dig och komma ifatt. Ta det lugnt och vara snäll mot dig själv. Känn inget dåligt samvete för det.

    KRAM!

    SvaraRadera