onsdag 30 mars 2011

Återvinning

Vaknade fem återigen i en konstig, skrämmande dröm om sekten. I halvdvalan blandades sådant jag bara hört om in, om tjejen som dog av törst, tillsammans med egna förvridna minnesbilder. Konstigt att jag inte har sett det förut, det är klart att den tiden dyker upp när jag blir inspärrad och vaktad, även om yttre omständigheterna är annorlunda.

Ska tillbaka till avdelningen nu på morgonen för litiumprov och Cisordinol-injektion. Jag hoppas det blir en syrra som är bättre på att sticka än den förra, det var nog faktiskt första gången vid ett blodprov som jag skrek rakt ut. Men det är klart, de sticker väl inte så ofta.

Självskadetankar som jag inte kan placera.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Ett litet tips på om du inte vill se ut som en nåldyna i armarna,för på psykavd så kan dem ju inte det där med provtagningar direkt.
    Jag går alltid till en provtagnings avd som finns på Östra(gbg) när jag tar Litium och andra prover.
    Kram/F

    SvaraRadera
  2. F - Tack. Jag går normalt också till provtagningscentralen på sjukhuset, det blev lite speciellt bara nu när jag var inlagd på psyk. I framtiden kommer jag återigen gå till provtagningscentralen, och till distriktssköterskan för att få mina Cisordinol-injektioner. De behövde bara fixa lite papper först, det är därför jag fick gå till psykavd. denna gång.
    Kram!

    SvaraRadera