fredag 18 mars 2011

Sussa

Bara en not om att jag sov nio timmar utan sömntabletter i natt. Det är så känsligt för mig med sömnen, rent psykologiskt. Vill inte ta sömnmedicin om jag inte absolut måste. På avdelningen blir man ju hela tiden förmanad om hur viktigt det är att sova och istoppad piller. Och det är klart, det är svårare att sova där än hemma i ens egen säng. Men jag vill absolut inte bli av med min naturliga förmåga att sova. Samtidigt som jag måste inse att för lite sömn = inte bra, så när jag börjar snitta fyra timmar får jag nog ändå ta till kemikalierna. Surt.

4 kommentarer:

  1. Hejhej. Var inte igår precis =) Åh detta med sömntabletter är ett helvete. Försöker klara mig utan också, ibland går det och ibland inte. Hoppas du får en bra helg trots allt.
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Sömntabletter är tyvärr ett nödvändigt ont ibland. Hoppas du får en bra lördag idag förresten. Här är det strålande solsken, helt underbart. Hoppas du har det lika fint.

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Maria - hej du! :) Jo, jag försöker låta bli dem när jag mår "normalt". Blir ju lite speciellt när man är inlagd. Men nu ska det tillbaks till det vanliga har jag tänkt. Helgen har iallafall varit lugn och bra hittills. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  4. My - det blev solsken till slut och en fantastisk fullmåne. :)

    Kram!

    SvaraRadera