måndag 8 september 2008

Nåd

Jag är salongsberusad (Marques de Monistrol rosé) med åtföljande sentimentalitet. Älskar Mannen så mycket. Det är helt osannolikt att vi fortfarande håller ihop efter alla kaosår. Svåra saker att tänka på. Svårt att ta in hur han kan uppfatta sånt som jag uppfattar som oerhört sårande, som när jag gick ner till ån med ett blått nylonrep, letade upp ett lättklättrat träd och nästan hängde mig, att han kan se det som ett stort förtroende att jag trots allt ringde honom istället. Det var visserligen ett uttryck för stort förtroende, jag hade aldrig ringt någon annan, men att han kan se det, att han kan se längre än den smärta jag utsatte honom för. Den sortens lojalitet man aldrig kan kräva av någon, att jag får den av honom, nu gråter jag. Och att vi lika gärna kan dela de lätta, ljusa, kravlösa dagarna. Sjunga ikapp, ta ut lasagnen ur ugnen, somna på soffan.

Om jag dör imorgon (och jag har inga som helst planer på att själv påskynda det) så är det på sätt och vis ok. Jag har upplevt riktig kärlek.

The stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun
When you read my mind

4 kommentarer:

 1. Med tanke på att jag inte har några blommor (brukar döda alla så slutar med att jag inte orkar köpa några) så var blommor en väldigt bra idé så det får det aknske bli. Men ingenting går ju upp mot spänningen med ett paket. Tänk att gå och köpa en julklapp åt sig själv, be att få den inslagen, sen hem och lägga den under granen och sen bli SÅÅÅÅÅÅ överraskad på julaftonsmorgon när det ligger ett paket till just MIG där. WOW! :) Så får nog bli både blommor och paket :)
  Vilken underbar karl du verkar ha som ser det som ett förtroende att du ringde honom. Vanligare är det väl att folk ser det som en belastning (pratar av egen erfarenhet)

  SvaraRadera
 2. Paket tror jag på! :)

  Vi har varit ihop i 9 år och haft 1 gräl, för länge sedan. Hur kan man ha sån tur?

  SvaraRadera
 3. psykiatrin.blogg.se9 september 2008 20:46

  Hej.. Hoppas du mår bra,,,

  KOlla gärna in sidan, lite nya inlägg och så.
  Om du har roliga journalanteckningar eller inte har skrivit till
  mej om din diagnos är du välkommen på psykiatrin@hotmail.com
  Kram P

  SvaraRadera
 4. Hej själv P,

  Får väl bläddra igenom journalen och se om där finns något kul. Den fyller en A4-pärm, har varit i svängen länge...

  SvaraRadera