lördag 27 september 2008

Framfart

Rensar! Blir en jättemassa textilskapelser som förflyttas med raska tag ner i plastkasse efter plastkasse. Det är ju rätt många års avlagringar. Igår tog jag underkläderna, den här morgonen har jag avklarat en garderob och funderar på att ta den andra, om jag inte tappar för mycket av styrfarten. Eftersom jag har svårt för att slänga sånt som fortfarande är användbart, bara för litet eller på något annat sätt inte tilltalar mig, så blir det massor som jag vill lägga i någon klädåtervinning. Återstår att se om det finns tillräckligt med plats i uppsamlingscontainrarna (böjer man container så?), det slutar kanske med att man får virra runt med bilen till alla olika ställen och släppa ut koldioxid. Hm.

Även om jag inte är någon extrem hoarder så har jag ganska gott om "bra att ha-saker" som aldrig i praktiken varit bra att ha. En riktig uppröjning känns som ett överväldigande projekt, men om jag tar lite då och då... Känner dock i ryggmärgen att min första reflex är "släng hela skiten" så jag får akta lite så att det inte rullar iväg för mycket åt det hållet. Egentligen tycker jag om att inte lämna spår. Den enda barndomspryl jag vårdar ömt är denna:

Letade kanske redan då efter mitt alternativa universum...

2 kommentarer:

  1. cool mugg.
    Borde rensa lite jag också men det tar emot. Nu ska jag snart lägga mig i badet.

    kram

    SvaraRadera
  2. Jo jag gillar muggen. Jag är ju så gammal att jag faktiskt såg första månlandningen på tv. Sen ville jag (och alla andra barn) bli astronaut.

    SvaraRadera