måndag 3 mars 2014

Omständigheter

Liten fortsättning på förra inlägget. Sånt här hände: Jag hade en uppgörelse med en man och gjorde slut, det hade varit på gång ett tag. Var upprörd och mycket trött. Plötsligt låste sig kroppen. När jag inte var kontaktbar ringde han ambulans, de måste ha kommit ganska snabbt. Även om jag inte kunde tala så hörde jag vad de sa, de trodde att jag tagit en drogöverdos (har aldrig använt gatudroger). På akuten var det flera personer som pratade runt omkring mig, jag hörde hur de sa att de skulle göra ett ryggmärgsprov vilket inte är helt smärtfritt, hela tiden sa jag till mig själv "öppna ögonen, öppna ögonen" men kroppen svarade inte. Sedan gav de mig Stesolid och jag kände hur jag sakta kom tillbaka. Fick bo på psyk i ett par dagar, då jag mest höll mig undan allt och alla.

Kommer att tänka på att jag opererade bort en godartad tumör i hjärnan för sådär en sju år sedan. Tyvärr har jag ingen koll på om det påverkade mönstret med anfall, minnena ligger inte särskilt strukturerade.

Nä, över till något helt annat. Jag reggade mig på ett forum igår, och skrev ett introduktionsinlägg. Några personer kände igen mig från för 10-15 år sedan, så kul. Särskilt en person som skrev att den konversation vi då hade haft påverkat henne att ta sig ur en destruktiv situation. Jag blir tårögd, man slänger ju ur sig en massa ord i tid och otid, tänk att några faktiskt kan landa som frön i jorden och växa och frodas. Och det får mig att tänka på människor som påverkat mig...

4 kommentarer:

 1. Ibland behövs bara det lilla som kan vara avgörande. Kom ihåg att jag skulle säga 7 personer som haft en avgörande roll för min personlighet när jag gick en kurs för många år sedan. Tänkte och funderade men efterhand så dök det upp personer som just sagt och funnits där med de rätta tankarna när man behövde det som bäst. Kanske man borde vara mera öppen för andras tankar och funderingar än vad man (eller jag) är :-).

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja 7 personer kan jag lätt tänka ut, liksom 7 personer som stått ivägen. Jag ser någon slags tröst i att de flesta av oss hänger ihop på ett eller annat sätt.

   Kram!

   Radera
 2. Ger dig många kramar. Du är en av de bästa och ärligaste i bloggvärlden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, snälla Wiilow.
   Många kramar tillbaka!

   Radera