söndag 9 mars 2014

Fläckvis

Försöker stänga av. Det får inte bli så mycket pyttipanna i huvudet att jag blir dålig igen. En grej hade gått bra, flera på samma gång fixar jag inte. Inte brist på känsla, men för mycket känsla som blockerar mig så att man skulle kunna tro att jag inte bryr mig.

Innan jobbet skulle Mannen till köptemplet för att skaffa ett visst sorts speciellt batteri. Jag hängde på, gick en sväng, åt vegetarisk risotto på Ikea samt plockade åt mig några kjolsgalgar à 4 kr. Lyckades också spilla kaffe på en ny tröja, har tvättat den med Vanish men är inte helt säker på att fläckarna är borta, kaffe biter sig fast.

Sånt här. Banaliteter. Det är vad jag klarar. Det är inte som jag vill ha det, men det är det som är.

9 kommentarer:

 1. Kjolgalgar är bra. Speciellt för 4 kr :)
  KRAM ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite svårt att få tag på såna galgar faktiskt, om man inte vill betala skjortan. De flesta jag har kommer från när någon butik skänkte bort dem, men nu har jag ett par nya kjolar som vill vara med.

   Kram! ♥

   Radera
 2. Det talas mycket negativt om avstängning. Men det behövs ibland. Och banaliteter kanske är banaliteter, men varför måste livet bestå av de stora sakerna HELA TIDEN?

  Hoppas dock på ändring för dig. En dag när det går att tänka.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska ta några dagar med minskad social interaktion, fram till nästa helg. Om det nu blir så. ;) Men tror jag måste ha garden uppe ett tag.

   Tack och kram!

   Radera
 3. Just där är jag också.
  Körde på för fullt igår.
  Idag har jag pyttipanna i hjärnan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag har ett stekt ägg också ;)
   Hoppas du har fått lite vila idag.

   Radera
 4. Man får vara glad för det lilla, sa alltid min mamma.
  Ha nu en så bra Måndag du bara kan. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack, du med!
   Kram!

   Radera
 5. Hej! Vill mejla dig en fråga. Om det är ok, kan du väl höra av dig till mig på kristina.billow@nok.se Tusen tack, Kristina på bokförlaget Natur & Kultur

  SvaraRadera