torsdag 20 mars 2014

Humla

Märkligt, jag vaknade på betydligt bättre humör. Drack kaffe, internetvandrade, fyllde i en vetenskaplig undersökning, såg en stund på Malou (har svårt för henne, hon avbryter och ibland har hon dålig koll, men en del gäster är intressanta). Ja, sen lade jag mig i en konflikt på en facebookgrupp genom att föreslå en ändring, admin tog till sig det så det kändes inte helt bortkastat, inte för att jag är jätteengagerad där men det känns som att man kan åtminstone försöka dela med sig av sin erfarenhet ibland, så får folk ta till sig det eller inte hur de vill. Kände sedan att jag ville 1) ha lunch och 2) gå ut. Tursamt nog fanns en bit grillad kyckling kvar och potatissallad.

Att man får sötsug av mediciner är ju inte ovanligt, men nu har jag dessutom ett proteinsug - kött, kyckling, ägg, ost. Skumt.

Utomhus var det vår!!! Fick med mig Mannen på långpromenad. Strålande sol, 15 grader varmt. En citronfjäril, en humla, några blyga forsythiablommor. Vitsippornas blad är på väg. Det var ju givet att ta en glass i stadsparken på det (och att ta fram svägerskans statusbilder på ett snöklätt Stockholm!)

Väldigt trött i huvudet när jag kom hem, så jag dalade lite igen. Men men, nya tag.

2 kommentarer:

 1. Åh, humlor. Vad mysigt.

  Hoppas du piggnar till igen, kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste om en undersökning där de kollat hur bra humlor kan flyga i tunn luft. Vissa humlor skulle kunna flyga till toppen av Mount Everest!

   Tack.
   Kram!

   Radera