måndag 17 mars 2014

Grovhackat

Torktumlare i huvudet igår, och i morse. Blev plötsligt tvärtrött mitt på dagen och somnade en stund. Kände mig sedan mer dämpad. Det blev en kort uflykt ut i världen ändå, Mannen skulle till vampyrcentralen, jag hämta ut mediciner (fick betala för Stesoliden för just den förpackningen, blisterpack, ingick inte i högkostnadsskyddet som burkarna gör. Vet inte varför dr C skrev ut den sorten, han kanske hade något skäl. Jaja.) Coop på det, matlagning (torsk med äggsås), genomtrött. Jag kastade mig framför tv:n, femman, trean, garanterat hjärndött. Men min hjärna vill inte riktigt dö, den hackar liksom, lösa stavelser som kilar in sig mellan mina tankar. Oh well, snart börjar Game of Thrones och så kan jag sova och börja om.

12 kommentarer:

 1. Torsk med äggsås är gott=) Angående serien gof så är jag fortfarande nyfiken på den, då jag såg en snutt häromdagen.
  Jag hoppas du får en bra natt och sover sött.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är säkert 20 år sedan jag senast gjorde torsk med äggsås :) Men det blev bra. Har egentligen lite blandade känslor för GoT, det är mycket våld och sex, samtidigt är det massor av parallella intrigtrådar och en del bra karaktärer, man vill veta hur det ska gå ihop.
   Sover på nätterna gör jag fortfarande, tack och lov.

   Kram!

   Radera
 2. Många pratar om game of thrones. Kanske lite nattmörker såhär i vakenland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har alltid haft en svaghet för fantasy, och serier med lite svärta.

   Radera
 3. Torsk med äggsås låter gott. Och det där med Stesoliden var bara konstigt.

  Hoppas på bättre tider för dig snart. Det låter jobbigt med huvudet som går runt.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enligt vad jag läst är det läkemedelsbolagen som drar ut en del mediciner och förpackningar ur förmånen, senast var det vissa vanliga storlekar av Kåvepenin. På något sätt tjänar de mer.

   Jag har lite svårt att undvika sånt som sätter igång tankarna, fast jag vet att jag borde. Men jag håller på med medicinjustering också, det brukar påverka.

   Kram!

   Radera
 4. Jag har så jäkla många praktiska bestyr hela tiden. Tider att passa, platser att vara på. Vill vila men misstänker att jag skulle brytas ner fullständigt då.
  Balansen. DEN är viktig.
  KRAM <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man yngre barn så har man händerna fulla. Även tonåringar kräver tid och omsorg och praktisk hjälp. Du har en hel del att syssla med.

   Kram ♥

   Radera
 5. Skit för det som inte ingår i högkostnadsskyddet - och för torktumlare i huvudet! Tänker på dig! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte mer än en hundralapp, hade det rört sig om mycket pengar hade jag ringt och bett om ett nytt recept, men nu orkade jag inte med omaket.

   Tack och kram!

   Radera
 6. Jämans vad gott med Torsk och äggsås. Det får nog bli det i morrn. Det finns ju alltid nån som ska tjäna en slant och inte minst på våra mediciner.
  Hoppas att du fått sova inatt och att skallen känns lite mer i ordning idag.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska jag bara tänka ut vad det blir för mat idag... :)
   Jo tack, jag sover på nätterna och det är ju åtminstone en lisa.

   Kram!

   Radera