lördag 15 mars 2014

Tidsmaskin

Gick upp en timme tidigare som jag hade tänkt. Jag hade förskjutit dygnet en aning. Nu ska det bli ordning igen.

Snart kom ett sms från en vän som ville ha sällskap till köptemplet, vilket jag genast hoppade på. Det var fullproppat med folk, de hade en massa extrapriser. Och jag som skulle ta det lugnt... jag tackar ja innan jag tänker efter. På väg hemåt, redan smått utslagen, hörde min vän från en annan vän som ville komma och fika, så vi plockade upp henne och satt hemma hos vän nr 1 i över en timme. Surr surr.

Gjorde ett fynd igår kväll. Mannen har plikttroget gjort en massa backup-cds tidigare år. Hela min hemsida finns kvar, jag har kontemplerat att ta ner den från nätet men velat haft filerna kvar, bra att de finns i flera omgångar. Framför allt fanns det sparat en massa skickade email. Vilken märklig upplevelse! Det finns ett par personer på min Fb-vänlista som jag inte riktigt visste vilka de är. Nu ser jag att jag haft långa mailkonversationer med dem för drygt tio år sedan. Hade berättat för dem om händelser jag glömt bort. Spooky.

6 kommentarer:

 1. Mysigt med fikastunder med vänner. Kan tänka mig att det var mycket folk ute för att handla sig lite nytt. Jag blev så sugen på att handla mig en ny klänning men jag orkar inte gå runt i butiker får att leta upp en. Har jag tur så råkar jag bara springa på en utan sökande.
  Härlig dag på Öland, även om det varit full storm.

  Ha en fortsatt fin kväll!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fast jag ska egentligen inte fika med vänner två gånger samma dag plus ett köprace... hjärnan snurrar så den skulle kunna lyfta som en helikopter.

   Kul med nya kläder, men det är ju rätt bra om man har någon sorts idé om var man letar efter så blir handlandet effektivare. Tror säkert du hittar något - snart börjar de väl rea vårkläderna och sälja höstkappor! ;)

   Idag ska jag ta det lugnt, fast det har jag sagt varenda dag den här veckan...

   Kram!

   Radera
 2. Du får helga vilodagen idag efter din Lördag. Men jan tänka mig att du ändå inte ångrar att du följde med. Vilken nostalgi tripp det blev för dig då du kollade igenom de gamla mailen, kul.
  Ha nu en skön Söndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har verkligen helgats vilodag, jag sov middag i två timmar! Jo det är spännande att läsa vad man skrivit, attans vad bra jag var på engelska :)

   Ha det så skönt ikväll och så hoppas vi på en bra ny vecka

   Kram!

   Radera
 3. Det är läskigt när man inte kommer ihåg. Tror att det hjärnans sätt att skydda en när det blir för mycket. Just nu kommer jag inte ens ihåg vad jag åt igår. Mycket rörigt i min hjärna.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man undrar lite, hur kan man skriva tjugo email till någon och sedan glömma bort personen? Men det är väl mycket som ska få plats i ens stackars knopp. Hoppas det blir lugnare i hjärnan.

   Kram!

   Radera