lördag 7 september 2013

Zombie

När dagens Stora Fråga är om man ska bry sig om att klä på sig eller inte. Den sortens dag. Igen.

Någon från mitt fjärran förflutna ville bli vän med mig på fb idag. Det kändes otrevligt att inte säga ja. Sedan chattade vi helt kort om hans nuvarande projekt. Grejen är att det väcker upp gamla tider som jag hellre skulle se vore döda och begravna. Suck, ska käka hjärna resten av dagen.

6 kommentarer:

 1. Låter som att du har haft en rätt så dålig dag idag. Hopas att det kändes bättre senare på dagen. Själv har jag varit nere på badis och jobbat trots 24 grade ute i skuggan. Inne var det nog 124. Men nu ska jag njuta av kvällen Hoppas att du oxå får en fin kväll. Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir så här när det varit lite uppåt... bara att leva med.

   Kan föreställa mig att det blir varmt i ett badhus! Hoppas du har dig en skön lördagkväll. Jag ska snart sikta mot sängen och tänka att det blir bättre imorgon.

   Kram!

   Radera
 2. Åh, var aldrig rädd för att säga nej. Jag säger nej till förfrågningar på facebook hela tiden, även om det kan kännas otrevligt. Men jag vill verkligen bara ha dom där som jag VILL ha där.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle nog kännas annorlunda om jag använde fb till att skriva personliga saker, men det gör jag inte, faktum är att jag sällan skriver något alls. Så det finns liksom inte så mycket att "beskydda". Jaja, nu är det gjort iaf, jag har sagt ja och jag överlevde detta också ;)

   Kram!

   Radera
 3. Hej!
  Känner igen den där frågan om det är värt att duscha och klä på sig? Har haft så många dagar/veckor då det har tagit flera timmar och en hel del inre tvång till att göra det. Men jag tror att det har vänt nu,i alla fall så känns det så.

  Ha det gott / Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nina! Skönt att det verkar ha vänt för dig. Det är inte så illa för mig egentligen, inte jämfört med hur det kan vara, jag har nog snart kravlat mig upp ur det här hålet.

   Kram!

   Radera