torsdag 26 september 2013

Batteriuppladdning

Gäspar i kapp med gomorrontv:n. Kanske ska jag lägga mig en stund till. Om jag ska på någon sabla fest ikväll lär jag behöva all kraft jag kan få.

Jag kikar litegrann på era bloggar ibland så känn er övervakade, moahaha!

9 kommentarer:

 1. Jag var pigg (!!!!!) när jag vaknade imorse. Kors i taket. Kan inte förstå. :-)
  Men jag njuter och tar tillvara på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Bara att passa på.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk klockan fem i morse... så min start är kanske inte den bästa. Men så blir min effekt när jag har varit aktiv dagarna innan. Suck, får väl lägga mig på spikmattan och försöka koppla av, för knapra värktabletter hjälper dessvärre icke. Hoppas du hämtar krafter under dagen och kan gå på den festen ikväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch då, huvudvärk är trist. Spikmatta är inte helt fel ibland. Jag hoppas du mår lite bättre frampå dagen! Går på festen gör jag nog för jag är dålig på att lämna återbud om jag väl har sagt ja...

   Radera
  2. Trist att man ska behöva känna krav att man bör göra si eller så för att man inledningsvis tackar ja. Men i sista stund kan ju saker och ting förändras, det har jag erfarit många gånger. Därför "om" det blir förändringar i mitt mående, säger jag som det är och tar tillbaka mitt ja. I början kände jag mig smått taskig. Men herrejisses, det är ju min tillvaro och mitt mående som jag bör ta hänsyn till mest. Att ge sig iväg på saker och ting för att det förväntas så av en, blir i slutänden bara jobbigt och fel. Visst har väl folk blivit besvikna och tycker att man driver lite trams, men då är dom inga sanna vänner. För dom som förstår, gillar en för den man är och inte för det som man gör eller inte gör.

   Radera
  3. Kloka ord, Ann-Ki. Jag har nog ändå blivit bättre med tiden på att sätta gränser om jag verkligen inte orkar. Tycker ändå det är lite knepigt för ofta *vill* jag göra saker, sedan när det kommer till kritan så blir det lite för mycket...

   Radera
 4. Sabla fester kan behöva kraftladdning :) . Gott att det vankas lite partaj runt hörnet, kan alltid vara bra - i lagom dos.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja nu var det ingen röjarskiva direkt, hemförsäljningsparty. Jag har faktiskt aldrig varit på ett sådant förut (hur jag nu lyckats undkomma det) men det var exakt som förväntat! Men det fanns några söta små barn där :)

   Kram!

   Radera