måndag 2 september 2013

Stryk

Även om inget häftigt har inträffat idag så håller jag rastlösheten stången någotsånär. Det klarnade upp framåt eftermiddagen så jag fick min promenad. Har just strukit lite med vårt nya sladdlösa strykjärn, små nöjen får duga.

Fick en läkartid med posten, om en månad. Se där. Nu känns det inte alls så behövligt som det gjorde för en vecka sedan när jag var dyster, men jag måste ju ha nya recept i vilket fall. Min snabba googling av mänskan visar att han jobbat på rättspsyk innan, kan bli spännande. Visst ja, jag känner någon som jobbat där, får fråga imorgon om han känner igen namnet.

Imorgon, då ska det väl bli museum iallafall, utställning av kläddesignern Lars Wallins kreationer låter mysigt. Har lovat Mannen att om han tar mig dit får han begära vad han vill i kompensation. ;)

Lustigt hur man kan tänka i två banor samtidigt. Parallellslalom. Vet att det inte är riktigt okej för mig att sova 3-5 timmar per natt när normalen är 9, tänker ändå att eftersom jag veckan innan sov 12-13 timmar per natt så går det liksom jämnt upp. Jag kan snacka omkull mig själv när jag är på det humöret. Och även fast jag observerar mig själv göra det så fortgår processen. Det är gott och väl läggdags men jag äter plommon och lyssnar på Rammstein och tycker att livet duger bra så här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar