måndag 13 maj 2013

Slutuppskjutet

Tinar lite räkor och har gjort sallad. Plötsligt känner jag mig lite glad i hågen och tänker ha bubbel till det. Idag är det mönstrade strumpbyxor och orange skor som har gällt. Träffade Syster C - gav henne en begäran om att få journalkopia på det senaste halvåret. Hon är gullig, uppmuntrade mig att det är en bra idé, inget defensivt skit utan hon ville gärna diskutera saken om det är något jag undrar över eller invänder mot. Dessutom skulle hon pusha för att jag får träffa en ny läkare som hon tycker verkar bra, han är förstås bara hyrläkare så vem vet om han ens är kvar i augusti... men jag blir glad över att Syster C engagerar sig.

Kom så äntligen för mig att beställa tid för synkontroll, jag har linser delvis så det måste göra med jämna mellanrum. Lustigt att en sån grej kan släpa efter så, var ju bara att hoppa in hos optikern nära Ica och be om en tid, hade jag kunnat gjort för ett par månader sedan. Att man kan vara så trögstartad. Men men, nu är det ordnat. Bara tiden är fixad så är resten inget problem.

Nä nu får jag gå och skala räkor.

6 kommentarer:

 1. Känner igen det det där med att man inte kan få rumpan ur vagnen för att ens beställa en enkel tid till optikern, så är det för jämnan... Sen när man väl har gjort det så undrar man vad det var som var så svårt i det?!

  Gott med räkor och bubbel, vill också ha :-)
  Smaklig måltid!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog är det märkligt hur man kan dra på saker!

   Det var utmärkt gott. :)

   Kram!

   Radera
 2. Åh vad härligt. Med vin, bubbel och mönstrade strumpbyxor!
  Lycka till med linserna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en alldeles utsökt kväll.
   Tack!

   Radera
 3. Mumsigt med räkor! Hoppas det smakade :-)

  kram

  SvaraRadera