torsdag 30 maj 2013

Sjöjungfru

Jag slet mig från ett program på Discovery om varför det finns sjöjungfrur för att lätt rastlös sätta mig framför datorn. Alternativet hade varit att sortera plastpåsar. Jo, seriöst. Jag har vanan att spara på dem och nu är kökslådan så proppfull att den inte går att stänga helt. Dags för en brandkårsutryckning. Vet dock inte riktigt efter vilka kriterier jag ska sortera. Praktiskt storlek? Snygg färg? Detta har förutsättningar att bli ett megaprojekt. ;)

Okej, ett annat alternativ kl 03.00 är att sova, jag är inne på tredje natten med ca. tre timmars sömn (annars sover jag 3+3+3=9 timmar). Syster C skulle tillrättavisa mig. Men min viljestyrka räcker inte till för mer piller, jag flyter i neonfärgade strömmar och kroppen vibrerar. Jag dämpar mig på ytan, det är allt.

Koltrastarna har vaknat.

6 kommentarer:

 1. God morgon!!
  Haha!
  Underbart att sortera plastpåsar :-). Jag sorterar inte men däremot så ska dom vikas på ett speciellt sätt, mitt sätt! Annars blir det ju helt fel i lådan ;-)

  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får väl se hur det blir med sorteringen, i otålighet lär jag bara slänga hälften på måfå (i återvinningen!) Fast viker dem gör jag, inga hopknölade bollar!

   Kram!

   Radera
 2. Det låter härligt! Och jag tänker verkligen inte komma med några pekpinnar. Njut av nuet och så kommer framtiden när den kommer.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är faktiskt bara lite energisk, jag har inte gjort något puckat och Mannen har inte klagat.

   Kram!

   Radera
 3. Ibland så bara glömmer John Blund av ett besök...mig brukar han ofta hoppa över.
  Hoppas du får sova gott i natt!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sover ungefär så mycket som jag vill och inte som jag ska :P

   Hoppas John Blund hittade till ditt hus.

   Kram!

   Radera