måndag 20 maj 2013

Maskrostid

Efter att till slut ha lyckats somna om lugnade min kropp ner sig och jag vaknade pigg vid elva. Lagom i tid för att hinna till Syster C. Det är så oändligt prunkande vackert ute nu, kolla bara in alla livsglada maskrosmattor!

Väl hemma har jag småpulat, betalat räkningar och lite sånt. Imorgon ska jag nog ta det väldigt lugnt för resten av veckan har jag något inbokat varje dag - optikern onsdag, psykkursen torsdag, parmiddag fredag och är bjuden på födelsedagsfest på lördag. För mig är det är lite att utmana ödet, men ödet är till för att utmanas!

8 kommentarer:

 1. Håller med om att det är vackert ute! Grönt och fint vart man än tittar.
  Beundrar dig som vågar planera så mycket i förväg. Själv klarar jag precis av att ha nu idag planerat in en träff med barnens pappa för att planera dotterns student. Sen är det ju ECT också.... phuu säger jag bara.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har oftast någon smitväg planerad också, ifall jag känner att jag inte orkar. När jag tackar ja till saker säger jag att jag kan bli tvungen att ändra mig i sista stund, så folk är förvarnade. Men jag mår förhållandevis bra just nu så jag ska våga mig på det så långt det går. Sedan får jag gräva ner mig under täcket nästa vecka.

   Men fira student och köra ect samtidigt låter som om det räcker till...

   Kram!

   Radera
 2. Idag regnar det hos mig, vad passar då bättre än att göra lite måsten så att man kan njuta av vädret när det blir fint igen.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan vara rätt trevligt att pyssla hemma om man inte är alltför jäktad. Jag ska gå och laga laxpudding.

   Tack detsamma!
   Kram!

   Radera
 3. Ja hade det gällt mig så hade det blivit mkt....men man kan ju avbryta grejer man är på och gå i förtid hemåt om det kör ihop sig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo precis, så gör jag ibland. Mannen är införstådd så han skjutsar snällt hem mig om vi är borta.

   Radera
 4. Ja du verkar ha ett fullspikat program. Hoppas att allt går bra för dig. Ha det så bra nu bara kan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har just sovit till tolv så jag ska väl inte klaga på att jag är upptagen ;) Men vi får se hur mycket av planerna som genomförs, en dag i taget och lyssna på kroppen...

   Tack och detsamma!

   Radera