onsdag 1 maj 2013

Nöjesläsning

Sover och sover. Ibland saknar jag ett litet energiryck, måste påminna mig själv att de ofta slutar i ångest och elände.

Vi drack vin till maten och Mannen läste högt ur min journal, det som Dr Mysko skrev i december. Mannen hade inte sett det förut och blev rätt förbannad över faktafel och konstiga åsikter. Jag är rätt härdad och orkar knappt ta åt mig. Att bli behandlad med respekt är liksom mer än man förväntar sig efter att ha haft kontakt med vården i över ett decennium. Men det börjar bli dags igen att ta ut en journalkopia över de senaste månaderna, gäller att hålla sig ajour med vilka åsikter som råder för stunden.

Det åsido så hade vi trevligt igår, kyckling och olika sallader, körsbärskaka, jag lyckades felsöka vårt SF Anytime-konto så det går att hyra film i tv:n igen. Brasa fick vara, det var inte så där riktigt mysigt väder ute. Men idag är det maj, skönt!

6 kommentarer:

 1. Ni gjorde rätt som bestämde er för att njuta hemma av mat och andra godsaker. Det kommer flera bål :-)

  Härliga maj är här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi hade det utmärkt trevligt i soffan :)

   Verkligen härligt med maj!

   Radera
 2. Jag har säkert sagt det förr men det tål att upprepas,
  vilken himla fin relation du och din man verkar ha! Blir riktigt glad och varm i hjärtat att det ändå kan funka. Är ju annars en obotlig pessimist men ja, ibland ser man ljuspunkter. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns osannolikt. Jag måste ha varit ett helgon i ett tidigare liv för att förtjäna detta ;) Vi har just varit på ett vårdmöte och suttit och lett förstående mot varandra. Så fantastiskt tryggt.

   Radera
  2. Är ju just detta vardagsfina som jag tycker är så härligt, att bara finnas där för varandra och dela livet, i smått och stort.
   Stabilt och tryggt, är ju något som är skönt att ha när det annars kan storma lite i livet.

   Radera
  3. Jag önskar innerligt alla att få ha det så i sin vardag, det gör ofantlig skillnad, men vet att det inte alltid är så lätt med relationer.

   Radera