lördag 11 maj 2013

Omforma

Sover lite närsomhelst, måste få in rutiner igen. Trodde det skulle funka att ha alarmet kl 8, men jag går ju bara upp en sväng och går sen tillbaks till sängen.

En extremt stillsam dag. En sån där dag som knappt går att minnas. Pelargonerna blev planterade men det gjorde Mannen, jag bara hejade på.

Saknar att gå ut på morgonen och känna kroppen jubla över färger, ljud och dofter. Inte för att jag är otacksam; jag är tacksam för att medicinerna gör mig mer normal, att jag slipper vidriga skräckfyllda depressioner. Det är bara svårt att radera ut det jag har upplevt. Att glömma känslan när visaren går över i det röda området och jag lättar från marken. Den nya neutrala kostymen känns obekant och lite obekväm. Men denna gång ska jag fortsätta ta medicinerna och lära mig leva med det nya, hade jag tänkt.

Mannen får sms stup i kvarten, halva släkten är på Springsteen ikväll. Vi tackade nej, var ju på Ullevi förra sommaren. Men de har det nog trevligt.

10 kommentarer:

 1. Nytt är ju överlag svårt.

  SvaraRadera
 2. Tack återigen för dina rader. betyder mycket.

  Tror det kan vara så nu men det blir säkert "roligare" snart. Förstår att det inte bara går att glömma det man varit med om men jag tycker du kämpar på jätte bra.
  Många kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker om att få ta del av din blogg.

   Jag har inte så mycket val annat än att fortsätta på den inslagna stigen, annars sabbar jag allt. Det förstår jag. Ska bara vänja mig. Tack.

   Kram!

   Radera
 3. Jag var också på Springsteen, Ullevi förra året. Vilken upplevelse.

  Och jag ställer också klockan tidigt och går upp. Men ligger ändå och sover på eftermdidagen i soffan ändå i flera timmar.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en upplevelse.

   Tänk så lätt hänt det är att somna en stund när man inte ska. Fast man ska väl lyssna på kroppen också.

   Kram!

   Radera
 4. Vännen, första gången jag upplevde det "neutrala" tyckte jag att livet sög och jag undrade på fullaste allvar om alla "friska" människor hade det så här tråkigt jämt? Guu så trist det va!!
  Men sen nästa gång de neutrala kom var jag nöjd och tyckte att det var skönt. Jag kunde för engångsskull koppla av, i både kropp och knopp.

  Hoppas du hittar den känslan snart.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag går lite fram och tillbaka mellan att känna mig nöjd och att känna mig konstig. Men jag försöker ta en dag i taget, det går ofta men inte alltid.

   Tack.

   Kram!

   Radera
  2. Det kallas för "vanligt Svenssonliv"..... ;-)

   Kram

   Radera