lördag 23 mars 2013

Zero

Det är ganska händelselöst och jag vill ha det så. Ingen önskan om att dra iväg någonstans. Inga vilda planer. Det är risk för att jag har blivit totalt ospännande, men låt gå. Jag vaknar långsamt, dricker mitt kaffe med piller som tilltugg, läser några bloggar, klickar in på fb och gäspar, lassar i en maskin tvätt, funderar på dagens mat. Inte en Nobelvinnartanke någonstans.

Men lite svårt är det att inte veta hur allt kommer att utveckla sig. Att leva från dag till dag. Syster C försöker inge tillförsikt men det är ju lätt för henne att säga. Jag har så många års erfarenhet av att det kan vara bra ett tag och sen går det åt h-e igen, det är liksom min referensram.

Nåväl. Allt det vanliga får vara husgrunden, och så kommer inspirationens snickarglädje när den kommer.

10 kommentarer:

 1. Ja, det är alltid lätt för andra att säga. Och som vi båda vet, vet vården inte alltid bäst och de kan verkligen inte uttala sig om framtiden. Men jag hoppas att du kan finna någon form av vila i vad som låter som ett ganska neutralt stämningsläge.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, trots att jag alltid lever med frågetecken så uppskattar jag lugnet nu. Jag tror att jag på något sätt är lite rädd för att vänja mig, för att mattan kommer att ryckas undan en gång till. Men ingen av oss vet egentligen vad morgondagen bär med sig...

   Kram!

   Radera
 2. Ja, rätt bra tänkt
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske, kanske inte, men det är så jag måste tänka just nu.

   Kram!

   Radera
 3. Ja hur det ska vara när det är normalt är ju inte det enklaste att veta. Dessutom inser jag att mitt "normala" nog är ganska pausat och tillbakadraget där jag tar dagen som den kommer helst utan oväntade utifrånkommande attacker. Hm, inte ofta det är så, hihi. Ha en fin lördag, kram Milla

  SvaraRadera
 4. Egentligen tycker jag nog inte om att tänka att det bara är mitt neutraljag som är mitt jag. Hypomanierna och depressionerna är också delar av mitt jag, bara delar som måste skjutas i bakgrunden för att de stökar till det för mycket (och ibland är rent farliga).

  Lördagen var lugn och idag blir det Ikea :)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Händelselöst kan vara ganska tryggt och fint det också.

  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ändå fyllt med småsaker som känns viktiga.

   Kram!

   Radera
 6. Låter rätt okej tycker jag, att bara ta dagen som den kommer. Ha nu en skön kväll oxå. Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland behövs det att man tillåter sig själv att flyta med.
   Tack och kram!

   Radera