onsdag 6 mars 2013

Sammanfattat

Vårblommorna spelar stor roll för mig. Snart ska jag sätta ut minipåskliljor i en kruka, men jag får nog vänta ett par veckor till, det är så kallt om nätterna. Dagens promenad uppvisade iallafall snödroppar, vintergäck, krokus, scilla, påskliljeknoppar och spirande tulpanblad.

Jag har hållit mig på mattan idag tycker jag. Sysselsatte mig en lång stund med fixande med datorn. Sedan tog vi promenaden ner till stan, och nu har vi sett en film (Looper). Nu är jag faktiskt riktigt trött och har avspänningshuvudvärk, ska slänga ihop en körsbärspaj och sedan blir det nog tidig sänggång.

6 kommentarer:

 1. Hej!!

  Du kan sätta ut påskliljor och andra lökar nu! Själv är jag på jakt efter penseér men blomsterbutikerna har inte fattat att man odlar dem på friland och att de växer under snön! Iofs så är affärernas blommor säkert framdrivna i ett holländskt växthus, men det går bra ändå.

  Har en jobbig dag bakom mig och värre blir det i morgon. Då ska jag intervjua 4 st sökande till jobbet hos mig. Idag har jag haft den underbara aromen av kattskit i snoken hela dagen....

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, bra att veta. Jag tänkte att krukväxterna kanske är klenare än de lökar som satts i trädgårdarna. Ska ta en sväng förbi någon blomsterhandel!

   Det låter tufft att behöva lägga en massa kraft på att försöka hitta rätt bland de sökande, det kan inte vara lätt. Lycka till!

   Kram

   Radera
 2. Hoppas att du fick sova gott! Har ni en trädgård att pyssla med, där du kan leka med det levande?

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sovit väldigt mycket...
   Nej, vi bor i lägenhet på andra våningen, så det blir balkongodling och så är där en avsats utanför ytterdörren där jag ställer en kruka eller två.

   Kram!

   Radera
 3. skurk du är som bor söderut och får se lökblommorna långt tidigare än mig (nedrans örebro)! (du kan ana stark avundsjuka hehe)

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hamnade inte i Skåne av någon uttänkt anledning, omständigheter omständigheter, men den tidiga våren är en bonus faktiskt!

   Radera