torsdag 7 mars 2013

(O)tålighet

Eftersom jag sov länge (utan kemikalier) så är jag nu på morgonen fortfarande trött och huvudvärken är kvar. Ibland kan man bara skratta åt det. Just nu längtar jag efter att vara så där lagom utvilad, varken hetsigt överpigg eller slö sengångare, utan skönt avslappnad. Nåja, det kommer väl förhoppningsvis.

Eftersom Lena lärde mig att de tidiga vårväxterna tål lite kyla så ska jag absolut spana in vad blomsteraffärerna har att erbjuda, påskliljor och pärlhyacinter tänker jag, finns säkert annat också. Skulle vara trevligt att ha det lite vårfint utanför dörren. Även om prognosen säger att det är fortsatt vinter länge än. Sov du lilla videung (fast den har också börjat titta fram).

Det ringde ytterligare en journaliststudent igår och innan jag visste ordet av hade jag gått med på ännu en intervju. Har så svårt att neka studenter som ska göra exjobb. Sannolikt ska det inte sändas någonstans så då kan det väl vara okej. Men det finns fortfarande utrymme för mig att ångra mig, även om jag inte gillar att ta tillbaka ett löfte.

Fan, ibland är man verkligen alltför impulsiv, men samtidigt skulle livet vara tråkigare om man inte gjorde tokiga grejer då och då. Ofta är jag ändå väldigt skötsam och ordentlig på många sätt. Ett medelsvensson-psycho. Med mellanmjölk i kaffet.


12 kommentarer:

 1. Än är det för kallt hos mig för att sätta ut vårblommor men jag har köpt krokusar som pryder mitt kök. De står nog bara en vecka men då får det bli lite minipåskliljor :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det är fint att ha dem i köket också, även om de blommar över snabbt i stugvärmen.

   Kram!

   Radera
 2. Impulsiviteten är ju lite vad som driver livet framåt, annars skulle det bara stå stilla och aldrig röra sig. Men jag förstår vad du menar, jag har också gjort impulsiva saker som jag sedan har ångrat. Hoppas att intervjun inte blir så för dig!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde klara av intervjun, jag är rätt härdad ändå, och det kan kännas okej att hjälpa till, även om det är en liten sak i det stora hela. Får väl se vilket humör jag är på nästa gång han ringer. ;)

   Kram!

   Radera
 3. har insett att det impulsiva är av en väldans vikt. hela veckan har jag släppt på spärrar och förnuft. min bitterhet som alltid kommer vid uppåtdagarna kan jag hålla ordning på nu när jag släpper lös mig på andra plan.
  tror jag har satt min behårt emot att vara inpulsiv i flera år?!
  rätt spännande. ser det hela som ett experiment men det kanske inte är det sundaste men men :s

  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa saker kanske man måste experimentera lite med. För att inte bli galen på riktigt. ;) Jag önskar dig lyckad lössläppthet.

   Kram!

   Radera
 4. Svar
  1. Det kan vara kul att få framföra sina åsikter, men det rör upp gamla trista minnen också. Mest känns det som en plikt att ställa upp eftersom få personer vill yttra sig i just det ämnet.

   Radera
 5. Ja. Man är väl ett sånt. Lite lagomt tokig i kanten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar om det skulle vara lättare om man verkligen vore excentrisk? Istället för att vara nästan-allting.

   Radera
 6. Hoppas att tålmodigheten ger önskat resultat :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får väl hoppas det :)
   Kram!

   Radera