torsdag 14 mars 2013

Screenad

Var på en intervju på  psyk idag, en sorts urvalsprocess för en grupputbildning de ska ha för patienter och anhöriga angående bipolär sjukdom. Rena anställningsintervjun var det, haha, höll på i över en timme. Mannen var med vilket jag uppskattar. Nå, får se efter påsk om vi har kvalat in.

Allt är fortfarande lugnt (utom att det då och då dimper ner saker jag beställde när jag var lite mer uppvarvad för ett litet tag sedan, överraskningspaket - nu har jag iallafall skor ;) ) Det är nästan så jag funderar på att liva upp det hela lite genom att locka fram snabeldraken en stund trots att jag hatar oljudet. Fånga dammråttorna medan de fortfarande bara är småmöss.

4 kommentarer:

 1. Ha ha om du kvalar in, ska man önska lycka till?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Excellent fråga. Jag vet faktiskt inte om det betyder att man är tillräckligt normal eller tillräckligt galen för att platsa i gruppen. ;)

   Radera
 2. Inte ens på psyk vet man vilken grupp man tillhör, hihihi. Oja, den där snabeldraken behöver jag också mata idag men bara kanske, hehehe. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som min förre psykolog en gång sa: "För att vara så störd som du är så är du rätt lätt att ha att göra med." Ska man ta det som en komplimang? ;)

   Heja på med städningen!

   Kram!

   Radera