måndag 25 mars 2013

Byk

Usch, jag har lite svårt att begränsa mig ibland. En vän ville åka till Ikea och det lät ju kul (det är inte så jättelångt bort). Men det blev stora svängen och titta på allt. Jag är fortfarande alldeles trött-hysterisk trots att jag har sovit hela natten. Känslan av att huden är en kostym som sitter för tajt.

Fick byte med hem iallafall, påslakan Björnloka. Och servetter. ;) Nu ska jag bara ta mig bort till tvättstugan och boka en tid. Orkade inte gå ner dit igår men idag måste jag ut i vilket fall... Behöver byta lakan för där är hallonfläckar efter  när jag har ätit frusna bär i sängen, smart drag av mig. Ja, alltså, jag har fler lakan men alla ljusa som passar sovrummets nuvarande skepnad ska tvättas. Mannen brukar vara med när det är stortvätt så det är inte så himla jobbigt egentligen, det gäller bara att komma till skott.

Nu ska jag sluta tänka på vad jag ska göra och bara göra istället. Först frukost.


6 kommentarer:

 1. Ja ibland blir det mycket...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att jag aldrig lär mig att jag måste bromsa *innan*.

   Radera
 2. Att startsträckan kan vara så jäkla lång ibland... Hoppas att det går bra med det där att bara göra. Och jag tror minsann att jag skall följa ditt exempel och bara göra jag med.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att bara göra funkade, vips hade jag kommit i kläderna, sminkat mig, delat mediciner, ätit frukost och bokat en tvättstugetid (imorgon). Nu gäller det bara att hålla ångan uppe så jag tar mig till psyk. Kan kollapsa i soffan efteråt.

   Kram!

   Radera
  2. Låter bra - speciellt om du verkligen ser till att kollapsa i soffan efteråt. Kan behövas efter allt det där!

   Kram.

   Radera
  3. Ingen soffa ännu - jag bakar bröd. Men kvällen blir toklugn.

   Kram!

   Radera