tisdag 19 mars 2013

Neutrum

Morgonstund o.s.v. Uppe med tuppen för att ta litiumprov. Genomsnälla Mannen skjutsade mig, fast värsta snöstormen har inte hittat hit ännu. De har satt upp en tv i provcentralens väntrum, lyx. Tjejen som tog provet på mig var ny, det syntes, men hon stack bra. Ack ja, små glädjeämnen.

Rastlös, ofokuserad. Även om det inte snöar så blåser det rejält och det är inte alls skönt ute. Önskar jag hade inspiration, lust (om inte annat till att diska ;)) men det ekar rätt tomt i skallen, kanske har jag gått in i litiumdimman? Mumsar friskt på en chokladkaka modell större och får tänka mig för så jag inte sätter på nytt kaffe så fort botten i höganäsmuggen kan skönjas. Får väl sätta igång med något, vad som helst, inte fastna i icke-tankarna.

4 kommentarer:

 1. Usch vilket skitväder, först till Skåne och sedan till Östergötland, jag håller mig inne. Kanske ger jag mig i väg för att köpa en chokladkaka - det låter som bra tröst på en tisdag.

  Sedan ot - bloggar inte längre - är så rädd att någon ska veta vem jag er. Hur gör ni? Man lämnar ju ut e-postadressen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller mig också inne...

   När det gäller e-post har jag flera olika konton för olika syften, det som är kopplat till bloggen och som jag kommenterar från innehåller inte mitt riktiga namn.

   Radera
 2. Jag tror ni har fått ett riktigt skitväder. Här småsnöar det men är så kallt. Nu håller vi tummarna att våren kommer då det är vårdagsjämningen i morrn. Kramen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja roligare väder kunde det vara, men en får glädja sig åt ljuset som kommer åter.

   Kram!

   Radera