torsdag 21 mars 2013

Åter

Deklarationstjänsten är öppen på www.skatteverket.se, jag får några hundralappar tillbaka, yay!

Någon gång runt 16-17 på eftermiddagarna börjar jag känna mig lite stirrig. Har räknat ut att det kanske är Seroquelen som går ur kroppen, jag har vanliga, inte depot. Tänk att det alltid känns som om man vill justera något med medicineringen. Det känns som om man får ha lite egen koll, att det inte helt går att överlämna allt till läkarna, så jag får ha egna idéer när jag går på nästa läkarbesök om tre veckor. Men hursomhelst så är jag väldigt utjämnad nu. Tittar mig ständigt över axeln efter depressionsspöket, bannar mig själv när jag kommer på mig med att vara överdrivet vaksam. Här och nu. Här och nu.

Nä, jag får väl röja lite i köket. En kompis ska komma förbi i eftermiddag och hämta pengar, hon ska resa till England och hon var inne på en bank igår för att växla pengar, men tji fick hon, sånt gör man inte längre på banken tydligen. Men jag har ändå tänkt dra svängen till köptemplet idag så det får bli Forex där. Snälla Mannen har lovat att köra, så slipper jag häcka på bussen och får dessutom äta lunch med honom (vilket jag får nio dagar av tio men det är kul ändå :))

Köket var det.

4 kommentarer:

 1. Tur för kompisen att du kunde hjälpa henne :) Näe, bankerna har ingen större funktion nu för tiden. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla banker utom en i vår stad ska visst helt skippa kontanthantering. Tycker synd om dem som inte är bekväma med eller har kunskap för att sköta alla sina affärer på nätet...

   Kram!

   Radera
 2. Det är bara Handelsbanken i vår stad som hanterar kontanter nu. Jätte irriterande, men bara gilla läget. Ha det så gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch. Jag bekymrar mig för min mamma som bor på en mindre ort, hon kan/vill inte använda en dator, hur ska det gå när hon blir ännu äldre... :(

   Ha det gott själv!

   Radera