lördag 9 mars 2013

Mellanrum

Stiltje, trots blåsten utanför. Jag mår ganska bra, så där oenergiskt bra, halvslapp och halvslö. Tog mig ändå ut på en promenad i morse, och kom hem med ett mjölkpaket i fångstsnaran. Gör lite huspyssel, tvättar, diskar, lagar mat, och det känns inte särskilt ansträngande, men heller inte entusiasmerande. Kreativiteten står på noll. Slötittande på sport, slögooglande på banala saker. Kanske t.o.m. ser på mello ikväll??

Men det är väl utslätad man ska vara. För jag vill verkligen slippa depressionerna. Jag vill inte dö på det sättet. Kanske måste jag ta så mycket mediciner att jag blir dämpad för att undkomma det. Och jag har det inte hemskt så här (jag bara längtar ibland efter dagarna då ljuset sjunger i ultraviolett).

Ska på en intervju på torsdag angående att eventuellt gå i en gruppbehandling för bipolära. Information och gruppsamtal. Jag är stillsamt intresserad.

Nåja, inte så mycket att skriva om annars. Här händer nada.

6 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att det kunde bli stabilare för dig..lite lagom...utan att det blir avtrubbat typ...kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stabilare har det ändå blivit med tiden, om man ser det genomsnittligt. Kanske hittar jag min plats till slut.

   Kram!

   Radera
 2. Hoppas precis som Millan att du kunde få det stabilare utan att det måste bli alldeles avtrubbat. Men det är kanske svårt? Fast borde inte vara omöjligt, tycker jag.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får hålla på och finjustera medicinerna tills det blir så bra som möjligt, inte säkert att det någonsin blir perfekt. Men det handlar också om att jag måste byta referensram - att inse att mina extremlägen inte är det normala, vilket är lite knepigt efter ett helt liv. ;) En del av mig fattar att om jag vill överleva så får jag skärpa mig och göra det som krävs, en del av mig vill skita i att vara förnuftig.

   Kram!

   Radera
 3. Ja, det verkar som det är det där mellanläget som ska var det önskvärda men fy för den lede vad det är trist :)
  Hoppas att du får en skön söndag, kram Milla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl lite som när man har käkat en riktigt chilistark rätt, allt annat smakar mesigt. Men det finns ju subtilare smaker att lära sig uppskatta.

   Detsamma, kram!

   Radera