fredag 15 mars 2013

Väntetid

Vaknade med en lätt obehagskänsla vid fyra. Trassliga drömmar som inte ville släppa greppet. Jag tror det är gårdagen som spökar. Jag har aldrig tyckt om att bli granskad. Inte så att jag tror att jag sade något anmärkningsvärt korkat, det är bara själva grejen att någon ska bedöma en, tolka och tycka. Dessutom inte bara angående någon sorts akademisk prestation, utan om hur man är som person. Det var jobbigt där en stund, men nu börjar det lägga sig.

Hör någon skrapa bilrutorna utanför... Jag försöker bita ihop och komma ihåg att mars fortfarande är vinter, men nog skulle jag önska mig torra gångbanor utan is... fast först ska det visst komma mer snö.

Tror jag behöver göra något handgripligt. Kanske blanda ihop en enkel kikärtssallad (kikärter, kanske lite gröna sojabönor, finhackad tomat, gurka och lök, balsamvinäger, olivolja, persilja och salladskrydda) så den får stå och dra några timmar. Ska gå och rota i skåpen.

8 kommentarer:

 1. Mums, det där lät gott. Salladen alltså. Blandningen av drömmar kan man vara utan ;) Det är sällan en mysig känsla att bli bedömd utifrån person. Akademiska prestationer däremot är ju både eftersträvat och utvecklande att få bli bedömd i. Hoppas att du kvalar in eller kanske inte. Allt som kallas grupp skrämmer livet ur mig, hihi, så det är väl tur att det inte är mig det gäller då ;) Hoppas att din fredag blir bra. Min startade med frukost påsängen =D Inte dumt alls, kram milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då är det tur att det inte gäller dig. :) Jag tycker det skulle vara kul att träffa folk i liknande situation som en själv (även om jag redan känner en del gelikar via nätet, tack och lov). Bra att det är för anhöriga också. Jaja, vi får väl se.

   Frukost på sängen är helt okej! :) Jag startade om min dag genom att gå och lägga mig en timme igen, och nu blir det skidskytte.

   Kram!

   Radera
 2. Åh. Matinspiration såhär på fredagen. Tänk vad man kan hitta här i cybervärlden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott och snabbt. Dessutom hade jag kycklingklubbor i frysen så de ligger i ugnen nu.

   Radera
 3. Jamen jobbig grej igår. Pust..... Men du är ju en bra människa o det är ju huvudsaken❤

  SvaraRadera
 4. Åh jobbiga drömmar.
  Förstår det där med granskningen. Har känt det många gånger själv. Läkare, kuratorer, läkare, psykiater...läkare, psykologer.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just denna gång var det ändå inte så avgörande, tycker de inte att jag passar i gruppen så får jag väl vara utan, då sitter jag inte värre till än vad jag gör idag. Men ibland när man har sökt hjälp för något riktigt problem och varit beroende av vad folk har tyckt - usch!! Vanmakten i att vara patient kan inte nog understrykas.

   Kram!

   Radera