fredag 30 november 2012

Klappat

Diazepam i mitt blod. Resfebern tog ut sin rätt lite överdrivet mycket. Jag vet att jag har packat rubbet, jag är färdigklädd och det är två timmar kvar innan jag åker. Men mina nattliga mardrömmar om att missa tåg lägger en hinna över allt. Fast jag vet också att när jag väl sitter där på tåget blir jag glad igen. Himmel så knäpp man är.

Hade väl egentligen inte tänkt köpa julklappar annat än till ungarna, men fick syn på något till bra pris (så kan det gå när man kollar köpsajter). Vet inte om Mannen vill ha det, annars får det vandra vidare. Känns dock som att jag sätter press på honom att köpa något till mig, och det är inte alltid så lätt. Fyller ju väldigt jämnt också. Jag har den elektronik jag behöver, kläder och smycken i överflöd, böcker läser jag knappt alls. Spa känns obekvämt pga ärren. Fallskärmshoppning går bort! Någon liten lagom utflykt tillsammans är egentligen roligast. Jag får hinta om det.

Så jag längtar efter Göteborg. Hinner träffa två vänner förutom mina söner. Det är värt att eventuellt dippa efteråt av trötthet.

(fast ååh, jag drömmer om att vara uppe i det blå, ta in färger och rörelser och ljud utan det grå filtret, men det måste jag ju avstå ifrån... )

6 kommentarer:

  1. Skönt att du ändå vet att det roliga tar överhanden sedan när du väl kommer iväg och visst får man räkna med bakslagen varje gång, suck. Njut så gott det går och ha det riktigt gött i Göteborg. Kram Milla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det blev väldigt roligt, och jag ångrar inte att jag åkte även om det tär på krafterna.

      Kram!

      Radera
  2. Ha det så bra på resan!!!
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Alltid roligt att se Göteborg.
      Kram!

      Radera
  3. Hoppas att det det blev en trevlig resa och att du inte missade tåget. Dessutom att du fick en fin Advent.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var ute i lagom god tid för alla tåg, behövde inte springa efter någon spårvagn och gick och lade mig i hyfsad tid på kvällarna, så tiden har varit min vän. :)

      Tack!

      Radera