måndag 19 november 2012

Tidsförskjutning

Jag och vården är inte i fas, det är bara att konstatera. Klockan fem över ett ringde Syster C och undrade var jag var. Hade fått en tid då - fast det visste jag inte. I torsdags hade hon skrivit in i systemet att jag skulle få en sms-påminnelse, men tyvärr har jag aldrig aktiverat det där med sms-påminnelser från psyk (varför inte, jag har dem från tandläkaren?) Så den kom aldrig fram.

Ack ja. Fick tid på onsdag istället. Hon sa att hon läst och begrundat vad märkliga sjukhusläkaren skrivit, men vi ska tala om det då.

Kom iaf ut med Mannen sedan, fotopromenad vid ån. Lågt stående sol, kvarblivna gula löv på tårpilarna, vykortsvackert.

Styvfar skickade ett usb-minne med foton. Tillsammans med mer nytaget hade han scannat in en del gammalt, från när jag var barn och tonåring. På hemkomst-fotot från studenten kan jag inte klura ut vem som står bakom mig, bredvid mormor och morfar. Det var en väldigt liten tillställning så tänkbara kandidater är få. Min bror i en stor konstig hatt, typ björnskinnsmössa med blomma på? Långsökt...

Måste aktivera mig. Imorgon blir det närmsta staden och en härligt positiv människa. Jag kan lyssna på tusen roliga saker hon har gjort sedan sist utan att avundsjukans (av någon anledning gröna) ansikte dyker upp mer än flyktigt, för jag unnar henne verkligen all framgång.

Nu ska jag ta en clementin och en alkoholfri Clausthaler.

10 kommentarer:

 1. Du är inte ensam om att missa tider. Inte ens fast jag har egna påminnelser är det säkert att jag kommer när jag ska till rätt ställe. Så... det var mitt lilla gästspel. Tur att vi kan ha kontakt på annat sätt. Orkar inte för långa inlägg. Stor & varm kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara att konstatera: jag skulle aldrig kunna jobba som bussförare. Hu för att följa en tidtabell.

   Tack för titten. ♥

   Radera
 2. Gott med en fin promenad och roligt med korten! Själv gjorde jag mig av med vartenada kort jag ägde och hade i senaste psykosen..... surt sa räven om rönnbären..... så jag skulle också behöva scanna in lite kort. Ha en bra dag!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trist med dina kort... Jag har heller knappt några egna kort sparade, inte ens på barnen när de var små för de stannade kvar hos deras pappa som slarvade bort dem. :( Men jag har fått på sista tiden av min släkt. Och äldsta sonen lyckades rädda ett album.

   Kram!

   Radera
 3. Härligt att få lite kort.
  Mina ligger i någon låda någonstans och borde sättas in i album.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Typiskt ett sånt där projekt som man skjuter på...

   Kram!

   Radera
 4. Nä man ligger sällan i fas med sjukvården tycker jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är märkligt... men jag gör ett nytt försök idag.

   Radera
 5. Tittar in för att säga god natt. Hoppas att du hade en bra dag i stan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt trevligt. :)
   Ha en fin onsdag!

   Radera