fredag 9 november 2012

Småmystiskt

Jag backar inte på vad jag skrev igår, men idag var herr doktorn en helt annan historia. Riktigt civiliserad. Vi pratade i 45 minuter. Han förklarade äntligen hur han tänkte, att det kan vara adhd/add plus kraftig ångestproblematik som spökar snarare än bipolär (han tycker inte att jag är tillräckligt hejdlös). Jag står vid sidolinjen och tittar på än så länge, inte övertygad om någonting, han skulle rekommendera öppenvården att göra en neuropsykiatrisk utredning. En riktig utredning, det skulle jag verkligen välkomna, jag har inte blivit organiserat utredd en enda gång på 13 år. Kön är väl årslång minst så det kommer inte att hända något den närmaste tiden, och det återstår att se vad min öppenvårdsläkare säger. Men lite spännande är det.

Vansinnigt trött i huvudet är jag dock. Men här måste städas och fixas lite, äldsta sonen med nyblivna frun kommer förbi, så roligt!

Uj så skönt det är att vara hemma igen. :)

8 kommentarer:

  1. Utredningar är ju alltid bra att göra. Även om de visar negativt så har ju iaf saker uteslutits. Det verkar som om läkaren du träffade tänkte samma sak om dig som jag tänker om mig själv... Spännande!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker precis så - även om fyndet är negativt så är det viktig information. Så intressant att du tänker i liknande banor. Jag hoppas att situationen kommer att klarna för oss båda.

      Kram!

      Radera
  2. Spännande med lite nya tankar...... hoppas det är ordning och reda i det hela.
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Än så länge är det bara en idé, långt kvar innan jag kan få någon form av bekräftelse/avfärdande av den idén.

      Kram!

      Radera
  3. Välkommen hem! Vad underbart skönt det måste vara. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Dessutom blev det en härlig kväll med sonen och sonhustrun. :)

      Kram!

      Radera
  4. det låter väldans bra att en utredning kommer göras när den nu blir.
    det är något som jag alltid har undrat varför det görs så få utredningar (och oftast inga alls).

    skönt att du är hemma!

    kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Får väl vänta och se vad öppenvårdsläkaren säger innan jag hoppas för mycket. Det känns spontant som om resurser lagda på utredningar skulle vara väl investerade, istället för åratals felbehandlingar.

      Tack, skönt att vara hemma!

      Kram!

      Radera