torsdag 17 juli 2008

Morgonpigg

Mår fortfarande bra. Inte speedad-bra (även om jag gick upp tidigt imorse), bekvämt bra. Är bara lite otålig över att Mannen ska vakna så vår dag kan börja, han är nattmänniska stackarn, jag får vänta ett tag till.

Fikade med C igår. Vi ska gå på "tjejbio" på fredag. Ibland känns det märkligt när man upptäcker sig själv göra s.k. normala saker, kontrasten mot att vara "Psykfall med kniv gick lös - Eivor 72: hon verkade alldeles förvirrad". Svårt att på ett snyggt sätt samordna sina världar.

Har fått se råkopior av fotona och det är häftigt att se att man inte behöver vara stereotypt vacker för att vara vacker. Blev fin kontrast med den blå tapeten. Ska bli superkul att se vad Mannen tycker, men på en nivå spelar det inte så stor roll för jag har redan uppnått det viktigaste, man kan tycka på ett väldigt ytligt och frivolt sätt men ändå, att tillåta mig att se min fysiska människodel i ett positivt ljus. Att inte automatiskt behöva nedvärdera, straffa, vara en slagpåse.

Tyckte jag hörde Mannen röra sig, kanske han vaknar snart ändå! Vi ska åka och kolla på en laptop. Hihi, jag kanske är en liten aning uppskruvad ändå för jag känner mig så himla otålig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar