fredag 11 juli 2008

Familjeaktiviteter

Laptopen som jag brukar bruka på köksbordet har plötsligt bestämt sig för att inte längre tala med omvärlden. Går inte att koppla upp sig mot nätet. Nu kan jag ju använda Mannens dator så det är inte sååå synd om mig. Men lite störande.

Igår träffade vi Mannens tredje barnbarn för första gången! Han bor inte i Sverige så det har tagit lite längre än normalt. En väldigt alert kille med stora blå ögon och antydan till lockigt hår. Stackarn vandrade runt som en trofé mellan alla ansamlade människor men han verkade inte misstycka alltför mycket. På lördag blir det kusinträff, då kommer barnbarn 1 och 2 också. Det blir nog full fart...

Fick en totalt oväntad inbjudan till en 60-årsfest. Det får vara, jag skulle säkert bli helt stirrig efter ett par timmar, även om idén är lite kul att träffa enbart en massa människor som man inte känner. Ibland får man vara klokare än man vill vara.

Mycket tidig morgon. Har sovit oroligt och drömt om östtyska gränsvakter. Det känns i kroppen att det blir mycket aktivitet nu några dagar, även om jag också tycker att det är roligt. Får kollapsa på onsdag. Tänk att man kan schemalägga sånt också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar