lördag 26 juli 2008

Konsultföretag

Inte så många ord. 50 grader i solen men det gör inte så mycket, är bara 30 i skuggan.

Nu tornar måndagen upp sig. "Kom ihåg att ta med inneskor" wtf? Och varför kunde de inte lika gärna skicka mig schemat för veckan i förväg? Gillar inte all osäkerhet. Läser det medföljande "informationsbladet", 2 svartvita A5-sidor, texten i ett luftigt typsnitt, minst 14 pt och 1,5 radavstånd. "XX är ett oberoende företag som har som målsättning att se individen/Dig ur ett helhetsperspektiv". "Tillsammans med Dig tydliggör vi Dina resurser för att kunna höja Din livskvalité." När floskelbehovet tillfredsställts finns det följdaktligen inte plats för så mycket solid information. Står iaf "Du kommer snart att bli uppringd av oss där vi hälsar Dig hjärtligt välkommen och svarar på eventuella ytterligare frågor." Vilket visade sig inte vara sant, ingen uppringning här inte.

Och jag vet att jag målar fan på väggen och gör en höna av en fjäder. Det är all osäkerhet. Om de verkligen ville bemöda sig om att höja min livskvalitet så kunde de börja med att skicka en tydlig beskrivning av vad som ska hända och vad jag förväntas göra. Och när. Jag har två timmars resväg enkel väg.

Och jag kunde gjort ett försöka att ringa dem och fråga, men är för feg, rädd att framstå som besvärlig redan från början. Fan.

S har åtminstone kommit hem från stora världen och jag fick älta med henne på telefon en stund.

Mannen har ett ganska jobbigt arbetspass idag till sent ikväll. Hoppas jag lyckas visa honom hur mycket jag uppskattar allt han gör för oss, både praktiskt och känslomässigt. Han är min klippa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar