lördag 8 juni 2013

Stilla

Det är lite stiltje här, så inte så värst mycket att skriva om. Jag inser att jag har haft tur som inte blev värre deppig efter den senaste lilla flygturen, jag är fortfarande dämpad men inte olycklig. Får sova en del. Det känns ändå rätt att ta det lugnt, jag har inte varit social på en vecka och det är nog lika bra. Nästa lördag börjar sommarkortet på tåg/bussar att gälla och det längtar jag efter just nu, bara ge sig iväg utan planer och utan sällskap. Mannen ska resa bort nästa helg men jag valde att inte följa med, det var kanske intensivt socialt umgänge som rubbade balansen och satte igång den senaste episoden, så innan jag känner mig hundra ska jag inte göra om samma sak. Visst, ta en fika med någon är väl okej, men inte intensivt umgänge dygnet runt en hel helg med folk jag bara känner ytligt, det räcker med att jag tänker på det så känner jag hur skruvarna dras åt.

Soligt idag igen, jag tycker det har varit gott om fint väder, varmt men inte stekhett. Läge för rosé och sallad på balkongen.

10 kommentarer:

 1. Det låter som du har det rätt okej ändå. Och det där med att bara resa som en känner för det låter riktigt nice. :)

  (Har inget vettigare att säga, min hjärna är inte riktigt frisk än.)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har det bra. :) Och det är jättetrevligt att kunna dra iväg, bara åka, utan att det blir någon jätteaffär.

   Hoppas din hjärna kryar på sig!

   Kram!

   Radera
 2. Trevligt med sommarkort! Alltid skönt att bara ta sig iväg på ett litet upptåg och göra en del förändringar i vardagen. Så bra att du känner dina begränsningar och inte tämjer på gränserna.
  Idag har jag bara varit, kollade lite på Madeleines bröllop och så gått liten promenad, nu ska jag göra mig en sallad innan jobbet kallar igen.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar att kunna åka på äventyr i miniformatet. Så smått börjar jag lära mig att jag inte kan göra allt jag vill, och att det kan vara rätt okej ändå.

   Låter som om din lördag var alldeles lagom.

   Kram!

   Radera
 3. Du är stark som orkar med alla svängningar hit och dit! Akutdepp är verkligen inge kul. Härligt med rosé och sallad på balkongen "big smile"!!!!!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stark vet jag inte, det är ju som det är bara, och den här gången gick det hyfsat bra. Skönt med balkong!

   Kram!

   Radera
 4. Låter som en bra plan att ta det lite försiktigt och lyssna inåt.
  Hoppas vinet smakade gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste känna efter och inte bara hoppa på sånt som ser roligt ut vid första anblicken. Iallafall inte alltid. ;) Vinet var fullt drickbart och maten god.

   Radera
 5. Hej igen.
  Men du måste åka moppe en gång för det är smidigare än bil många gånger samt så är det kul :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, du pratar med någon som knappt vågar cykla fortare än promenadfart... ;) Men man vet aldrig?

   Kram!

   Radera