tisdag 4 juni 2013

Retur

Dagen har gått åt till långsam återhämtning. Jag är fortfarande trött, inte minst av Nozinanet som jag tog igår också för säkerhets skull, för att bibehålla sömnrytmen. Men nu känner jag mig ovanligt snabbt tillbaka till någon sorts (om än ganska ömtålig) balans, så jag tänker återgå till ordinarie mediciner.

Väntar på att Mannen ska komma hem med pizza. Han hälsar på en av de brukare han tidigare jobbade hos, innan han pensionerade sig. Tyvärr blev jag hungrig och åt choklad under tiden. ;) Mathållningen i det här huset brukar faktiskt vara lite bättre än så!

Såg lite orientering på tv. Ganska kul att det som brukade vara skogsmullar med granris i håret nu är actionpacked gatusport. I skolan var jag jättebra på att läsa kartan, och urdålig på att springa, typiskt mig.

Jag har inget större inbokat på hela veckan. Det kan göra mig rastlös, men samtidigt är det väldigt skönt att bara driva omkring när man just åkt bergochdalbana.

8 kommentarer:

 1. Vad skönt att du hittat lite balans igen. Hoppas du får ha den kvar så den blir lite stadigare.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du. Jag lever en hel del från dag till dag. Det går det med.

   Kram!

   Radera
 2. Pizza var jag också sugen på ikväll, det tillhör inte vanligheten. Kan bero på att jag var ute på en långrunda och inte var sugen på att laga mat. Men det blev inte någon Pizza. Får bli en annan gång.
  Hoppas att din pizza var god och att du får njuta av den balansen som du nu är i.

  Nu är det läggdags för mig!

  Kram o god natt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja pizza är ofta istället-för-mat när man inte orkar stå vid spisen. Jag tycker egentligen bara halvmycket om det, äter mindre än en halv. Men det fyller magen.

   Kram och god morgon! :)

   Radera
 3. Idag är det jag som är hjärndöd! Hoppas att balansen inte tynger dig.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu är jag faktiskt rätt trött på svängar så det passar mig att såsa runt i halvtempo.

   Kram!

   Radera
 4. Ja visst är det coolt med orientering på tv? Säger en som är uppväxt med sporten.....Jag såg bara slutet men det är skitlatjo att se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att det blir känt som en "riktig" sport.

   Radera