fredag 14 juni 2013

Avstånd

Stackars Mannen har oflyt. Han hann bara landa i Tyskland och sätta sig på flygbussen så svimmade han. Ambulansfärd till sjukhuset och sedan har han legat inne hela dagen för observation. Det har hänt några gånger förut här hemma att han har svimmat plötsligt, och det har bedömts som blodtrycksfall, han har legat lågt i trycket. Men för säkerhets skull kollar de ekg och blodprover, och så även i Tyskland verkar det som, vilket jag i och för sig är tacksam för, fast det är förstås trist för honom att bara tillbringa semestern i en sjukhussäng. Usch så jobbigt när man inte är närvarande. Tur att det finns mobiler.

5 kommentarer:

 1. Oj då! Mina tankar går till både dig och honom idag, och jag hoppas att allt går bra.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, det går nog bra.

   Kram!

   Radera
 2. Själv är jag ganska lång och ibland händer det att när jag står upp lite hastigt så svartnar allting framför mina ögon och jag är på väg att svimma men änsålänge har jag aldrig gjort det... Kanske samma sak hos honom =/
  Iaf så håller mina öron på att sprängas varje gång jag flyger, och flygning har ju mycket med trycket å göra.

  Hoppas det blir bättre med honom. Så bekymra dig inte, hittar dom felet så finns det ju alltid behandling mot det, hittar dom inte nå fel så kan det ju inte vara så allvarligt... sitta på enflygplan i 1 timme medan man är stressad och det är 30 grader ute sliter ju på vem som helst =)

  Ha det fint! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Mannens fall beror det nog på att han äter hjärtmediciner som sänker blodtrycket, och ibland verkar det bli lite för mycket av det goda. Jag tänkte också på om det kanske blir extra snurr när man flyger.

   Han fick lämna sjukhuset igår kväll så det verkar inte ha varit något allvarligt.

   Tack! :)

   Radera
 3. Han är stark!
  Usch hemskt när det blir så :(

  Kram

  SvaraRadera