torsdag 6 juni 2013

Ömfoting

Igår var jag ute och gick ett bra tag. Från Ica Maxi ner till stan, sen gågatan fram och tillbaka ett par gånger bland glada studenter, och sen hem. Kanske tre timmar på nakna fötter i skorna = jättestora (som två femkronor) skavsårsblåsor under fötterna idag. Väldigt irriterande. Mannen har åkt till Karlskrona idag på ett ärende och tanken var att jag skulle åka med, men det är oklart hur länge han ska hålla på och att stappla runt en helgstängd stad i evighet fixar jag inte med dessa fötter. Så tyvärr sitter jag hemma och glor istället. Fast lite skönt är det att ta det lugnt.

2 kommentarer:

 1. Så synd att du inte följde med till Karlskrona. Där är så vackert även om butikerna är stängda, några var nog öppna tror jag. Du hade kunnat sitta på fiket blickat ut över vattnet och drömt dig bort. Vi hade underbart vackert väder. Hoppas dina fötter har repat sig.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror dig att där är fint, det var bara inte rätt tillfälle... kunde inte gå många meter den dagen och var egentligen vansinnigt trött i huvudet också. Men det blir väl nya tillfällen!

   Kram!

   Radera