måndag 3 juni 2013

Impulsköp

Jag är svag för väskor av de mest olika slag. Den här gången var det något med doftande kraftigt läder som fick mig på fall.  Total lyxkonsumtion för jag har väskor så jag klarar mig... Men som Mannen sa, man kan aldrig få för många verktygslådor, och jag tolkar det som att det också gäller väskor.  ;)

14 kommentarer:

 1. Galet snygg väska!!!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oh GOSH vilken fin väska!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att fler än jag gillar den. :)

   Radera
 3. Helt korrekt där!
  Väskan ÄR ju kvinnans verktygslåda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, helt sant! Och då behövs en avpassad för varje tillfälle. ;)

   Radera
 4. Åhhh vad snygg! Förstår att du föll för den. Det är inte alls så längesedan som jag vände och vred på en nästan lika dan väska som din. Kraftig i läder och som luktar underbart gott. Påhejad av mina döttrar så blev den min. Jag har aldrig köpt en så dyr väska men jag är så nöjd och priset jag fick betala är den värd hur många gånger som :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. En bra väska kan man ha i många år så över tid kanske det inte blir så dyrt ändå. Jag hoppas du kommer njuta av din väska länge!

   Kram!

   Radera
 5. Åh, vad snygg!!!
  Var hittade du den?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den inköptes på http://wassens.se/vaskor/skinnvaskor/ märket heter Spikes&Sparrow, men just min modell försvann från sidan, jag tror jag köpte den sista. Det finns också väskor av det märket på http://www.väskan.com/grp/sparkssparrow bl.a. plus att det finns i en del vanliga väskaffärer. Jag kollade lite på liknande väskor i väskaffärer innan jag handlade på nätet.

   Kram!

   Radera
 6. Supersnygg!!
  En kvinnan liv finns ju i den, typ :)

  Kraam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan säkert avläsa en del om personen på vad som finns i väskan. ;)

   Tack!

   Radera