onsdag 26 juni 2013

Saktande

Det råder stiltje här. Jag är lite trött. Försöker tänka ut vad jag behöver fixa med här hemma, för att kunna ha folk här i helgen och sedan kunna ge sig ut i världen, vilket är en hel del, men tankarna bromsar in och stannar upp med en långsam suck inne i skallen. Men jag är alls icke deprimerad, inte olycklig, bara lite fragmenterad. Inte ens så där "vad är meningen med livet?"-djup. Hittar på saker att göra tillsammans med andra, utan att riktigt hänga med, jag står bara där med en påminnelse i mobilen plötsligt.

Med regnet droppande mot rutorna är det väl läge att städa och diska, får försöka strukturera upp det lite i hjärnkontoret så jag inte bara hoppar från det ena till det andra.

12 kommentarer:

 1. Det där är ett lurigt tillstånd... Känner så väl igen det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte på något sätt hemskt, det är bara rätt avslaget...

   Radera
 2. Det är en konst att kunna uttrycka sig så väl som du gör i ord. Jag har hela huvudet fullt av bilder jag som vill ut, men om jag sätter en penna till min hand så blir det bara några obetydliga streckgubbar.
  Regnet har piskat mot rutan i snart ett dygn, det kommer inte bli något mera regn i hela Sverige nu i sommar för allt har kommit här på en och samma gång.

  Önskar dig en bra dag och att du hittar en rytm som får de saker du vill göra gjorda.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för komplimangen. Tänk att kunna rita och måla! Där är jag väl också på streckgubbe-nivå. Jag tänker sällan mycket på hur jag uttrycker mig, orden får sticka upp som maskrosor i vinklar och vrår. Men när jag ser orden på skärmen förstår jag mina egna tankar lite bättre, så det finns ett värde i det för mig själv.

   Dagen har ändå varit hyfsad, fast jag ser faktiskt fram emot att gå och lägga mig.

   Kram!

   Radera
 3. Kunde nästan varit mina ord. Är inne i någon form av dvala efter några veckors intensiv social samvaro. Är så trött och känslorna existerar inte ens. Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan bli ett lite för högt tempo ibland, men man kan ju inte stå stilla heller, så man åker slalom mellan alla önskningar och måsten...

   Kram!

   Radera
 4. Vill önska dig en fin helg och hoppas att allt går så bra. Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det blir säkert jättetrevligt. Hoppas du får en skön semesterhelg själv!

   Kram!

   Radera
 5. Lite som jag känner mig.
  Hoppas du får en skön sommar.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är nog några stycken...
   Ha en skön sommar själv.

   Kram!

   Radera
 6. Kikar in för att önska dig en fin fredag. Hoppas du har vilat dig mellan alla måstena :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för titten :) Är inte akut trött åtminstone.

   Kram!

   Radera