fredag 14 juni 2013

Närkontakt

Pust, nu är Mannen ivägvinkad, med lite nervdaller för taxin dök inte upp först, de hade skrivit fel tid på beställningen... men det ordnade sig, så nu sitter han på tåget för transport till Kastrup. Och jag är gräsänka. Lite tomt blir det genast när han inte sitter vid sitt skrivbord när jag går förbi, men jag får roa mig på egen hand. Idag ska jag till en ny frisör, det blir spännande, en kompis klipper sig där och är nöjd. Det är inte ens i min stad så det blir en liten utflykt, förhoppningsvis hänger kompisen med. Lördag - om jag är på humör - tar jag en tripp till Lund eller Malmö, bara strosa runt. Och någon av dagarna tänkte jag titta på Les Miserables, min äldsta tyckte att den var bra. Jag har egentligen inga stora problem med att vara ensam ibland, fast nog kommer jag att sakna att kunna krama Mannen.

Vi pratade en del om relationer på bipolärgruppen igår, även om dagens huvudtema var mediciner. Det gör mig ledsen att så många har problem, inte har nära och kära som stöttar eller att man talar förbi varandra. Jag känner mig oerhört lyckligt lottad.

8 kommentarer:

 1. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: Din man låter underbar! Men det visste du ju redan. Och ja, ingen är perfekt och allt det där. Men låter ändå som guld värd. Jag hoppas verkligen att du får det stöd då förtjänar, och det tror jag att du får också.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, om enbart kärlek räckte för att bota så skulle jag vara frisk som en nötkärna. Men vi kämpar på tillsammans, så långt vägen räcker. Jag är inte en bättre människa än andra så att få ha det så här är en ren ynnest.

   Kram!

   Radera
 2. Spännande med ny frisör, och det blir säkert jättebra.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frisyren blev bra. Dagen blev mindre bra, mer om det senare.

   Radera
 3. Jag är också lyckligt lottad när det gäller relationer men det har tagit tid..... och engagemang....som man inte alltid har ork till när man är sjuk. Nu har jag bra relationer och det blir bättre hela tiden :) - även om det är strul med M ibland men vi är så olika skyller jag på....

  Glad att du har mannen! Det är guld värt ju!

  Kul med utflykt och frisör.....!

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra att det går åt rätt håll för dig när det gäller relationer. Det gör rätt stor skillnad.

   Och Mannen är verkligen guld!

   Kram!

   Radera
 4. heh Nu får du inte tro att jag är taskig =) men en rolig tanke slog mig att du kanske kommer hem med en ny väska =) =) =) 8) 8)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, det är ju inte så helt långsökt - men jag tror inte det. Fast vem vet? ;)

   Radera