måndag 17 december 2012

Stickspår

Journalpapperna anlände. Enligt Dr Mysko har jag inte bara ADHD/ADD och svår ångest utan personlighetsstörningar av narcissistisk, emotionellt instabil samt osjälvständig typ. Hepp, man lär sig något nytt varje dag!

Är dock mindre sänkt av läsningen än jag skulle kunnat vara. Det rinner av mig just nu.

Fick en moralpredikan av Syster C för att jag slutat med Seroquel och inte sover ordentligt. Mörkade att jag också sänkt Abilify... har lite dåligt samvete. Anstränger mig annars för att vara ärlig. Men för tillfället åker jag på en egen räls.

6 kommentarer:

 1. Bara du inte spårar ur om du minskar medicinerna själv. Var rädd om dig för nu vill du väl fortsätta att må bra. Kramen Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är kanske lite urspårat redan... men på något sätt bryr jag mig inte.

   Kram!

   Radera
 2. En del läkares diagnoser, särskilt de som bara har träffat en några gånger när man mår som sämst, ska man ta med en nypa salt. Det är diagnoser man inte brukar ställa utan ordentligare utredning dessutom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag har av och till haft en borderlinediagnos i min journal utan att någonsin bli direkt utredd, i 9 fall av 10 har läkarna inte ens sagt något om diagnosen utan jag har fått läsa det i journalen efteråt. Det är minst sagt kryptiskt. Men ska försöka ta upp det med min (nya) ordinarie läkare nästa gång. Jag kan överleva att ha en personlighetsstörnings-diagnos, jag vill bara att de spelar med öppna kort.

   Radera
 3. Det var personlighetsstörningar så det räckte och blev över..... som för många kakor till kaffet.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kanske det!

   Har fått kommentarer från tre personer med någon form av psykologisk kompetens som har känt mig i flera år, och alla har ställt sig frågande. Så jag kanske ska ta det med en stor nypa salt. Även om jag är öppen för diskussion.

   Kram!

   Radera