torsdag 13 december 2012

Rens

Har sovrumsfönstret öppet som alltid. Huttrar lätt där jag sitter en stund vid datorn med två täcken virade runt kroppen. Det är så skönt att andas kalluft i sängen.

Känner... någon sorts flyt. Lyssnar på gammal musik och faller och stiger med tonerna.

Lite garderobsrens, inte släng men omflyttning mellan aktiv och passiv garderob. Välkommen åter till kläder jag inte kunnat ha på ett par tre år. Lite fascinerar det mig att man kan gå ner i vikt fast man inte följer någon diet eller räknar kalorier eller slutar äta. Men jag tackar och tar emot. Nu kan jag knäppa min varma gosiga "bröllopsjacka" igen.

Sedan har jag äntligen kastat alla gamla rossliga orkidéer som bara såg ut som trådnystan. Det är ändå ingen höjdare att ha blommor i vardagsrumsfönstren för vi har ofta persiennerna neddragna där så det blir lite för mörkt. Och dessutom smala fönsterbrädor så inga större krukor får plats. Nu sitter husets enda tomte där (fådd). Hade en jättefin stor julstjärna i köket men Mannen fick snuva av den så den fick vandra vidare till grannen.

Tyvärr ser det för mulet ut för stjärnfalls-skådande.

Tänkte jag skulle gått och lagt mig vid 20, bara för att jag kände mig en aning sömnig då, men nu två timmar senare har jag svårt att stänga av musiken och sluta slänga ur mig WF-ord (och sluta sjunga med). Tänk om man ändå slapp sova. Fast dygnen kanske skulle bli långtråkiga? Hmm.


2 kommentarer:

  1. FY FAAN FÖR MIG. Jag skäms över hur dålig jag är att höra av mig, visa att jag finns. Men jag finns men visar det inte värst bra alls.
    Du kommenterar och jag blir super glad. Vad får du tillbaka av mig? Någon kommentar då och då. fy farao för mig.
    Men men...det är nog så jag är just nu. /varit ett tag)


    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, nej, inte slå på dig själv! Ibland har man inga ord, ibland orkar man inte läsa. Det är som det är. Jag läser din blogg när jag känner för det och inte för att jag måste eller fiskar efter kommentarer. Så jag förväntar mig inte något annat av andra. Vi tar det som det kommer.

      Radera