måndag 17 december 2012

Frukostbröd

Inte så extremtidig morgon (kanske för att det blev lite sent ;)) Vaknade iaf före alarmet, det är alltid välkommet. Kaffe + meds, frukost lyser ännu med sin frånvaro. En gång i tiden kastade man sig ur sängen in i duschen och till frukostbordet. Det var då det.

Julkort ja, är så gammaldags att jag fortfarande skickar sådana, dock dras det ned på det från år till år så nu är det bara de närmast sörjande som får. Det blir nog Unicef-kort.

Äh, inte mycket vettigt att skriva. Bara - glad!

6 kommentarer:

 1. Här blir det inte heller så många julkort... bara till familjen.
  kram

  SvaraRadera
 2. Att vara glad är väl definitivt något att skriva om. Annars blir det så lätt bara mörker och smärta...
  Jag är glad för din skull!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det är alltid roligt då man får julkort däremot slutade jag själv att skicka några för flera år sedan.Er jul låter inte så farligt rörig, hihi. Värre har jag hört talas om. Själv hade jag dottern som skulle dela julen mitt itu mellan mig och pappan eftersom han vägrade att ha varannan jul. Därför blev jag ganska hård på att vi alltid skulle fira julen hemma hos oss och om släkten ville annorlunda så fick de rätta sig efter oss. Min familj har sedan jag var liten alltid haft lilljul och gjort den hos min mormor så när min mamma sedan blev mormor/farmor så föll det sig naturligt att fortsätta den traditionen och ingen behövde dra iväg på själva julafton. Eller de som skulle till resp. svärföräldrar kunde ju göra det ifall de ville :) Jag tycker det är skönt när man kan skapa sina egna traditioner. Njut av ditt goda humör och ha det bara gott! Kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter fint att ni skapat er egen tradition. Det borde egentligen inte vara så noga hur man väljer att ha det, bara det passar en själv. Huvudsaken är att det inte blir bråk och att man tänker på barnen!

   Kram!

   Radera