fredag 28 december 2012

Ljussläckare

Blogga var det ja. Ordbrist.

Julen var känslomässigt fin, lite praktiskt knepig eftersom min äldsta blev magsjuk på lördagen och jag illamående fast inte så extremt på julafton. Så firandet blev utdraget, från i lördags till igår när vi hade en extrainsatt "julafton" med Mannens söners släkt och vänner. Nyårsafton kommer att bli lugn, Mannen jobbar dagen efter.

Jag tar samtliga av mina piller. Det är väl säkrast. Känner mig avdödad, inte helt mig själv. Jag kan göra saker, skratta, gissar att jag uppfattas som relativt normal. Antar att jag är normal. Men den där gnistan som sätter fyr på själen... där är bara svarta kolbitar nu.

10 kommentarer:

 1. Tråkigt att du blev sjuk. Och tråkigt att du måste ta alla dessa piller. Det är fan inte kul att inte känna sig som sig själv pga meds. Har du någon känning av hur länge du måste ha det såhär?

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Resten av livet? Jag vet ärligt talat inte. Kanske är jag inne i en lätt deppfas nu pga att jag mekade med medicinerna. Kanske känns det bättre om ett par veckor. Kanske får jag vänja mig (jag vänjer mig aldrig :/ )

   Tack för medkänslan.
   Kram!

   Radera
  2. Jag hoppas verkligen att du inte behöver vänja dig och att detta bara är tillfälligt.

   Kram!

   Radera
  3. Kan bara vänta och se.

   Tack.

   Kram!

   Radera
 2. Den där gnistan är svår att leva både utan och med.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så är det väl. En kan inte få allt.

   Kram!

   Radera
 3. Jag funderade tidigare idag på vart mina ord försvunnit. Om nån hittar dom skickar jag gärna min adress. Vi får lunka vidare framåt under tiden... God fortsättning och gott 2013 ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med eller utan ord. Tack kära fröken, hoppas på ett ljusare 2013. ♥

   Radera
 4. Svar
  1. På sätt och vis var det ändå tur i oturen att min son blev dålig då och inte en vecka senare för idag reser de till Japan.

   Eld är kul, men farligt. :(

   Kram!

   Radera