fredag 26 oktober 2012

Vinkning

En aning bloggtorka här.

Träffade min nya läkare igår, Dr R. Han verkade inte så engagerad, men jag mådde ju (normal)bra igår så det behövdes inte ändras på någon medicin eller så. Fast jag var ändå där i 45 minuter eftersom han behövde uppdatera mina uppgifter i BipoläR-kvalitetsregistret, massa frågor. Tar med mig att han inte tyckte att jag hade någon personlighetsstörning. Fick ju höra i flera år att jag hade emotionellt instabil personlighetsstörning (borderline) fast jag aldrig helt kände igen mig i beskrivningen. Skönt att slippa en etikett man inte har någon hjälp av. Får i övrigt se hur det utvecklar sig med Dr R, han var iallafall inte direkt osympatisk.

Hoppas annars att Syster C är tillbaka på måndag. Hon skulle vara borta ett tag pga en mindre operation och visste inte i förväg när hon kan börja jobba igen. Ja ja, jag klarar mig ett tag till annars, är inte direkt i behov av något just nu. Fast sånt kan ju ändras snabbt, tyvärr.

Vi intog lite friskluft nere på stranden idag, stora vågor. Skönt att andas rymd. Precis när vi skulle åka hem började det att hagla som sjutton - då var det skönt att kunna sätta sig i bilen igen. Vinterläge på.

6 kommentarer:

 1. Spännande med ny doktor, på gott och ont. Man anar i alla fall att det inte är katastrof och det är ju alltid bra ;).....
  Härligt med havet! Naturens krafter är outgrundliga.....
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med doktorn visar sig med tiden. Jag ska ta det med ro.
   Ja, det är underbart att bo nära havet... det försätter en i en särskild sinnesstämning.

   Kram!

   Radera
 2. Tråkigt att behöva byta när man är nöjd med de man har. Jag bävar för om/när jag skulle behöva byta. Är nöjd med de jag har. Men - det blir väl aktuellt nån gång. Då får jag ta det då.
  Ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var ju himla nöjd med den förre, men han slutade. Sånt som händer. Har varit med om det förr så jag eldar inte upp mig.

   Tack, detsamma!
   Kram!

   Radera
 3. Trevligt att höra av dig, att du bryter torkan för att ge oss lite av dina ord. Härligt att du mår bra! Jag får hoppas att det fortsätter så.

  Läkare är ju oftast ett aber att ha att göra med. Tur att den nye inte var helt kass. ;)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är rätt lugnt och skönt att inte vara extrem åt något håll.

   Jag blev lite bortskämd med den senaste läkaren, nu är det väl tillbaka till det normala helt enkelt. Han verkar inte omöjlig men det visar sig.

   Kram!

   Radera