lördag 6 oktober 2012

Loop

Irriterande när gammal skit får påverka en. Såg på tv igår, trodde det bara skulle bli intressant men nu känner jag mig hudlös. Vill inte hålla på och älta det förflutna men min hjärna övermannar mig. Bilder som nästan är flashbacks, dammlukt, texturen på en heltäckningsmatta, knarret i en trappa, galler, ansiktslösa uniformer, snön i mina tygskor. Skulden över att klaga när andra haft det så mycket värre. En tysk julkaka fyra trappor upp i hotellet och Hotel California på repeat ("you can check out any time you like, but you can never leave") Stegen bort, ett kort telefonsamtal och stegen tillbaka. Alltid balansera på svart eller vitt. Alltid ha fel, alltid alltid ha fel.

Måste hålla mig sysselsatt. Kanske göra en kycklingpaj innan purjolöken vissnat helt. Kanske köptemplet, billiga galgar på Ikea och jag såg att de har ett sexpack rätt snygga glas för 19 kr. Helt enkelt ursäkter för att dränka mig själv i intryck och slippa tänka.

Jag är så trött.

10 kommentarer:

  1. Jag kan inte heller göra annat än säga att jag tänker på dig och håller om ♥

    SvaraRadera
  2. Alltid ha fel, alltid ha fel. När ska känslan försvinna? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att det ska sitta så djupt...
      Kram!

      Radera
  3. Jag hoppas att du orkar sysselsätta dig massor...Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har hållit igång en del iallafall.
      Kram!

      Radera
  4. Oj oj oj.
    De dära minnena. Jag vet inte vad de vill mig. Men de jagar mig ännu. Ibland. Andra dagar välförpackade i en ryggsäck som är lättare att bära. Men så plötsligt kryper de under huden igen. Räligt.

    Hoppas du får ro. Efter Ikea.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag dövar mig så mycket som behövs. Imorgon är en annan dag.
      Tack!

      Radera