lördag 27 oktober 2012

Hagelmorgon

Och där kom den, första morgonen med riktigt vinterkänning. Klarblå himmel, vitt på taken, fast det vita är inte fluffig snö utan vassa hagel. Känner mig riktigt sugen på att gå ut.

Tappade fullkomligt intresset för träningen. Kanske för att börja-träna-kursen blev inställd (och jag måste maila och hålla på för att få tillbaka pengarna, sånt stör mig). Jag vet naturligtvis allt det bra och viktiga med att träna, men kan inte hitta ett uns engagemang i mig. Det blir bara ytterligare ett dåligt samvete, längre kommer jag inte.

Mår inte dåligt men är inte riktigt på g. Oroar mig för allt som är och allt som skulle kunna hända. Meningslös sysselsättning.

Äsch, se framåt. Ska försöka komma iväg på Tutankhamun-utställningen nästa vecka, någon dag orkar jag säkert. Och veckan efter kommer stora sonen med fru ner en kort sväng. De har bokat bröllopsresan nu till Tokyo. Ska bli så spännande att få uppleva det via dem. Jag fyller 50 också snart, det är lite ballt faktiskt. Vem trodde att en skulle bli så gammal? Ingen stor fest, sånt ligger inte för mig, jag smiter iväg till Götet bara. Tänk om det blir 30-40 år till? Tanken hisnar.

4 kommentarer:

 1. Go for the utställning! Lite kultur kan aldrig skada, och så är det ju en utflykt. Jo visst är tanken hisnande att man kanske har typ hälften kvar.....! Bra ändå..... när man förlorat så många år i sjukdom och skit....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom just på att det är höstlov nästa vecka; tror utställningen får bli veckan efter istället, kanske inte lika knökfullt?

   Jag har svårt att föreställa mig framtiden. Vilka förändringar som ska komma. Tänk, för 20 år sedan fanns knappt internet. Men det ska bli kul att se hur länge man hänger med.

   Kram!

   Radera
 2. Spännande med en sådan födelsedagssiffra att lägga i bagaget :) Jag kommer dit jag med antar jag även om jag ligger liiite efter dig. Tokyo låter spännande. Japan är nog ett fascinerande land att besöka. Ska försöka ta mig ut på en promenix jag med idag för solen strålar verkligen och luften är visserligen kall men så där härligt hög och klar så att man mår bra :) Kan behövas för att hålla mina blå öppna ända fram till kvällen, hihi. Ha det gott, kram Milla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var skönt ute, jag hoppas du kom ut en stund. Håll igång!

   Kram!

   Radera